D3 kasa için kış lastiği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ArcA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgili arkadaşlar
belki bahara girdik ama birşey sorucam.4 adet lassa snowvays era 205/55/16 91H 2 kış kullanılmış binek kış lastiği var boşa çıktı.Bunları alabilirsin dediler bizim D3 e nasıl olurmu bu lastik aile olarak kullanıyoruz ticari değil.

Birde standart olarak 2 çocuk 2 yetişkin olarak bindiğimiz aracımızın ön ve arka lastik basınçları ne olmalı.Şuan aracı alırken söylenen ön 34 arka 36 olarak kullanıyorum.Ama bazen önler sanki daha basık geliyor yere.Motor ağırlığı diyorum ama ne yapabilirim

Saygılar

sevgili arkadaşlar
belki bahara girdik ama birşey sorucam.4 adet lassa snowvays era 205/55/16 91H 2 kış kullanılmış binek kış lastiği var boşa çıktı.Bunları alabilirsin dediler bizim D3 e nasıl olurmu bu lastik aile olarak kullanıyoruz ticari değil.

Birde standart olarak 2 çocuk 2 yetişkin olarak bindiğimiz aracımızın ön ve arka lastik basınçları ne olmalı.Şuan aracı alırken söylenen ön 34 arka 36 olarak kullanıyorum.Ama bazen önler sanki daha basık geliyor yere.Motor ağırlığı diyorum ama ne yapabilirim

Saygılar

lastik havalarınız çok düşük.40 olmalı.lastiklere kaç tl istiyorlar.

sevgili arkadaşlar

Saygılar

eğer kullanabilirsem uyarsa lastiklere para vermeyeceğim.
ayrıca lastik basınçlarını aracı alırken servis elemanı aracı tanıtırken ayarladı.basınç ölçeri taktığında ön arka 40 basınçtı sonra önlere 34 arkalarıda 36 olarak ayarladı bu şekilde kullanırsınız dedi ticari yük taşımayacağınız için diye...

sevgili arkadaşlar

Saygılar

eğer kullanabilirsem uyarsa lastiklere para vermeyeceğim.
ayrıca lastik basınçlarını aracı alırken servis elemanı aracı tanıtırken ayarladı.basınç ölçeri taktığında ön arka 40 basınçtı sonra önlere 34 arkalarıda 36 olarak ayarladı bu şekilde kullanırsınız dedi ticari yük taşımayacağınız için diye...

o zaman alın lastikleri sıkıntı olmaz.benim kışlıklarda 205 55 16 .yük taşı taşıma basınçlar 40 olmalı.yoksa aracınız fazla yakar.

mehmet abi dogru diyo bende cok sıkıntı yasadım lastık basınçlarından düşük düşük kullanıyormusuz meğer

Arkadaşlar malum bizim lastikler 195-60 16 ölçülerinde. Bu ölçülerden farklı olarak 195-65 15 takabilir miyiz? Ne gibi Fark ve sonucu olur? Malumunuz fabrika çıkışlı 15" olan D3 doblo'larda var.

takarsınız da jant ihtiyacı da olur.fazla bir sıkıntı olacağını sanmam.

Back