D3 kasa için kış lastiği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ArcA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayrıca d3 doblosuna kar lastiği taktıranlar ne marka taktırdı yorumları nedir

ben petlas aldım ama 205 ebat.karda kışta çok güzelde yakıtı daha da artırıyor hem kışlık hem 205 geniş yanak..205 takma.195 lik daha petlasta çıkmadı galiba.

mehmet abi palioya petlasın yzlık lastiklerini aldık çok memnunuz

dobloya bi kış lastiği alacaz ama lasadanda çok memnunum orjinal evbatından almak istiyorum

bende çok memnunum petlastan.öncedende d1 imde kullanmıştım.hele kışlıkları daha iyiydi.hiç zincir kullanmadım.

Aracı üniversitede Hayvan Hastanesine çıkan tepe yolda denedim. Benden sonra gelen Ducato Pikap çıkamadı geri döndü. Elegance olan Aracı ESP'li alanlarda ASR var. Standartta yok. Yakıt tüketimiyle alakası yok. Sadece Patinaj yapmayı önlüyor. Ama bu karda yol almak için iyi bir özellik değil.

kürşat hadi şimdi hocan çıkacak fatih abi

iktisadi ve idari bilimler fakültesinde kamu yönetimi okuyorum abi sen nerdesin fatih abi

dostlar bugün fiat servis e önlere 2 adet goodyear ultragrip 8 siparişi verdim fiyat 340 tl ayrıca ayın 15 inden sonra word karta kampanya varmış galiba 300 tl üzeri işlemlere 50 tl puan yükleniyormuş yani lastikler 290 a gelecek ayın 15 inde takılacak keşke cüzdan müsait olsada arkalarada alsa idim ama bu sene için ödenek bu kadar.

dostlar bugün fiat servis e önlere 2 adet goodyear ultragrip 8 siparişi verdim fiyat 340 tl ayrıca ayın 15 inden sonra word karta kampanya varmış galiba 300 tl üzeri işlemlere 50 tl puan yükleniyormuş yani lastikler 290 a gelecek ayın 15 inde takılacak keşke cüzdan müsait olsada arkalarada alsa idim ama bu sene için ödenek bu kadar.

petlas kış lastiği tercih edebilirdiniz. yine aklınızda bulunsun. ultragrip 8 ile arasında atla deve yok. 🙂

dostum şu anda d3 ler için lastik bulmak ölüm oldu petlas a 285 tl dediler lassa 270 tl dediler fakat bizim ölçüde üretim ayın 19 unda başlayacakmış sıra var nezaman geleceği belli değil, **** 340 tl yalnız yük endeksi 88 varmış. 20 sinde yola çıkacağım için vede kampanya sonucu 290 a geldiğinden nasip buna imiş.

hayırlı olsun. kış lastiği alırken normal lastiklerden tabanı küçük lastik alabilirsiniz. örneğin yazın 205 kullanıyorsanız kışın 195 alabilirsiniz. kış lastikleri genelde dar tabanlı olur.

petlasın orjinal ebetı yoktu daha.

Bende d3 aracima orjinal ebat lastiği zar zor arayarak buldum. Forumlarda araştırmalarım sonucunda okuduğum ve anladığım kadarıyla lassa snoways 2c almaya karar verdim bütün bayileri tek tek aradım en sonunda ilk bulduğum yerden aldım. Bu hafta istanbul' a yağan karda yeterince deneme fırsatım oldu. Buz üzerinde çok başarılı, ancak kar yoğun olduğu bölgede yokuslarda kanallar doldugundan patinaja kalıp araç rampada kalıyor. Sonuç olarak kar lastiği kesinlikle olmalı, lassa secimimden dolayı ise memnunum ayrıca lastikleri gec almanın bir faydası oldu aldığımda lastikler daha 2 hafta öncesinde üretilmiş yeni hamurdu.

bana geçen sene goodyeara 250 demiş kaç tane alacağımı sormuştu.belki 4 tane desm 225 e bırakırdı.amcamda bayinin birine sormuş oda getirtin deyince sözünü yemeyelim diye 205 aldım.gerçi lastiklerden çok memnunum ama hem kışlık hemde yanak genişlemesi yakıtı artırdı.

lassaları kaça aldınız.

Back