D3 kasa için kış lastiği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ArcA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hepsiburadadan adedi 200'e aldım.. hemde 100tl hediye çeki vardı.. 700e gelmiş oldu.
şimdi 208 olmuş ama worlde 50puan kampanyası var.. yine fena fiyat değil..
orjinal ebatlara göre çok çok uyguna geliyor tabi..

hangi marka.

mehmet abi godyır 🙂 ug8 almış. bende sorcaktım bir önceki sayfaya dönüp daha önceki msjına baktım. orda öyle yazıyo.

mehmet abi godyır 🙂 ug8 almış. bende sorcaktım bir önceki sayfaya dönüp daha önceki msjına baktım. orda öyle yazıyo.

ug8 orjinal ebat çok uygun fiyata almış.bana burada 300 dediler.

Bugün elime gelen Auto Motor & Sport dergisinde kış lastikleri için test yapılmış. Bu testler sonucunda Nokian WR D3, Continental Winter Contact Ts850, Goodyear UG8 Kesinlikle önerilmiş. Standart önerilen lastikler Toyo, **** alpin4, Pirelli snow kontrol 3. Bridgeston Blizzak LM32 önerilmiyor. Kesinlikle önerilen lastikler içinde Dunlop ve Semperit diye bir marka var fakat bunların Türkiye Satışı var mı onu bilemiyorum. Test lastik ölçüleri 205/55 R 16 H. Test yeri Finlandiya. Testler kar, ıslak ve kuru zeminde yapılmış.

bilgi için teşekkürler fatih abi.

Arkadaşlar hatırlarsanız bendeniz 1 ay kadar önce KUMHO kışlık lastik almıştım. Lastikleri taktıktan sonra Araç düz yolda giderken çok değil fakat sağa ya da sola dönüşlerde sanki ön lastikler sürtüyormuş gibi ses gelmeye başlamıştı. Bu akşam servise gittim durumu söyledim. Usta araca bindi ve o sesi kendide duydu. Biraz kullandıktan sonra mekanik herhangi bir sorunun olmadığını sesin kışlık lastikten (Dişli olmasından) kaynaklandığını söyledi. Lastikçi havayı 40 basmış onu da 36 yaptılar. Maalesef İlk kışlık lastik deneyimim olduğu için anlamadım olayı. Kışlık lastik takıpta bu durumla karşılaşan arkadaşlarımız var mı?

abi ben 5 yıldır kullanıyorum kışlık lastik fakat hiç sürtme falan olmadı. abetı değiştirdin mi

Ayrıca dergideki bir köşe yazarı kışlık lastik zorunluluğunun yasal olarak başladığı bu zamanda Allah korusun kaza olduğu zaman araçta kış lastiği yok ise (takılması zorunlu araçlarda ve Uzun yolda) kasko şirketlerinin ödeme yapmama hususunda bir seçeneğe daha kavuştuğunu belirtmiş ve sürücüleri uyarmış.

Yok sürtme olayı değilmiş zaten. Lastik dişli olduğu için ses yapıyormuş. Ebatlarım orjinal 195/60 16

Yok sürtme olayı değilmiş zaten. Lastik dişli olduğu için ses yapıyormuş. Ebatlarım orjinal 195/60 16

yazlık lastiklere nazaran biraz daha fazla ses yaparlar.ama havaları neden 36 ya indirdiler.40 olması gereken zaten.lastikçi doğru basmış servis bozmuş.

Arkadaşlar malumunuz kar yağışı var. Bizim burda merkezde 10-12 cm kar vardı. Yüksek yerlerde daha fazla. Hazır kar yağmışken lastikleri deneyeyim dedim. Denemek için biraz tepe bir yol seçtim. Edindiğim sonuç Hafif ya da orta Yokuş yukarı yollarda ilk kalkışta ASR'yi kapatın. Arabayı çıkarmamak için elinden geleni yaptı mübarek. ASR Motoru boğuyor resmen ve 2 kez stop ettim. ASR'yi kapatınca ara ara patinajla araç çıktı. Bu lastikler orta yokuş yukarı çıkardıysa düz yolda hayda hayda götürür beni. Lastikler Kumho 195/60 16.

Arkadaşlar malumunuz kar yağışı var. Bizim burda merkezde 10-12 cm kar vardı. Yüksek yerlerde daha fazla. Hazır kar yağmışken lastikleri deneyeyim dedim. Denemek için biraz tepe bir yol seçtim. Edindiğim sonuç Hafif ya da orta Yokuş yukarı yollarda ilk kalkışta ASR'yi kapatın. Arabayı çıkarmamak için elinden geleni yaptı mübarek. ASR Motoru boğuyor resmen ve 2 kez stop ettim. ASR'yi kapatınca ara ara patinajla araç çıktı. Bu lastikler orta yokuş yukarı çıkardıysa düz yolda hayda hayda götürür beni. Lastikler Kumho 195/60 16.

evet asr karda hiç işe yaramıyr daha çok engel oluyor araba stop ediyor d1 doblo ile karda zevk için çıkıyorduk karda oynamaya bunla malesef lastiklerinden dolayı çıkamıyor hele kkış lastiği ile d1 çok zevkliydi şimdi palioda karda rahat gidiyor lassa snowvaystan çok memnunum dobloyada alacaz kış lastiği

Abi ASR nasıl kapatılıyor

el freninin orada asr off tuşuna 1 2 sn bas kapanır

ayrıca d3 doblosuna kar lastiği taktıranlar ne marka taktırdı yorumları nedir

yok kürşat sadece pati çekmeyi önlüyor

Back