d3 kapıları

Sorun genel.yeni tarihli çıkanlarda düzeltmişler.bende bizimkileride düzeltsinler istiyorum.birlik olup hep beraber müşteri hizmetlerini arayalım.ben kendim aradım servis tarafından hepsinin değiştirilmesi için talebimi ilettim.

Sorun genel.yeni tarihli çıkanlarda düzeltmişler.bende bizimkileride düzeltsinler istiyorum.birlik olup hep beraber müşteri hizmetlerini arayalım.ben kendim aradım servis tarafından hepsinin değiştirilmesi için talebimi ilettim.

Peki herhangi bir ücret talep ettilermi ?

şimdilik bir şey yok,not aldık biz size döneceğiz dediler.

evet böyle bi uygulama yapıla bilir biz sizden haber bekliyelim gerçi kapılarla benim sorunum yok

arkadaşlar az önce genel müdürlükten aradılar servise gidince özellikle not düşürülmesini istiyorlar,ve ismini verdi bir bayan, kendisine bu iş hakkında servisten bilgi verilmesini istediklerini söylememi istedi. servisten özellikle bilgi verilmezse bir uygulama başlatamadıklarını söylüyor.ben fabrika bu sorunu halletmiş işte bizimkilerdede aynı sistem olsun desemde biz buradan sorunun tam olarak hangi malzemeden kaynaklandığını aktaramadığımız için öyle diyorlar.servisten tekrar giriş yaptırıp kendisine bilgi verdirmemiz ve ondan sonra işlem başlatabileceklerini söylüyorlar.ben servise 2 kere gittim dedim biri ankarada biri zonguldakta ama adamlar ayrıntı yazmadıkları için böyle oluyormuş.bizim burda servis yok ancak bakım zamanı gidebilirim.valla arkadaşlar herkes bildirsin konunun müşteri memnuniyeti açısından farkına varmalarını istiyorum.

evet arkadaşlar bende kapılar için servise gittim. Servisin henüz bilgisi yok. Mail attım döndükleri zaman anlatacam durumu. Ben yeni mekanızmayı gidip inceledim. Gerçekten bu sefer düzeltmişler. Tetiğe basar basmaz kapı açılıyor. Şimdikiler de bayağı bi bastırmanız lazım kapıyı açmak için. Bunun yanında yeni üretilen doblolarda sürücü koltuğu yükseltme kolunuda yenilemişler.

bende bugün inceledim kapılar daha rahat açılıyor ama birde ufak bi parçada eklenmiş lastik gibi ama bence yine bizimkilerden çok farkı yok

koltuk yükseklik ayarında ne değişiklik yapılmış ben bugün baktım bi değişim yok

bizimkilerden farkı biraz daha kolay açılması.tetiği dibine kadar sıkmak zorunda değilsiniz.acaba yeni sistemle değiştirilmesini hep beraber istesek mi?ben istedim şahsende burada servis olmaması sıkıntı.koltuk ayarını bende fark etmedim yani aklıma gelipte oraya bakmamıştım.kapılara bakmaktan sıra gelmedi galiba.

bizimkilerden farkı biraz daha kolay açılması.tetiği dibine kadar sıkmak zorunda değilsiniz.acaba yeni sistemle değiştirilmesini hep beraber istesek mi?ben istedim şahsende burada servis olmaması sıkıntı.koltuk ayarını bende fark etmedim yani aklıma gelipte oraya bakmamıştım.kapılara bakmaktan sıra gelmedi galiba.

zaten koltuk ayar kolları çok kullanışlı ve rahat bence istiyelim bende bugün konuştum şuanlık tofaştan böyle bi açıklama gelmedi dediler

arkadaşlar o zaman herkes müşteri hizmetlerini arayıp isteğini iletirse servise bakım için bile gelen olaydan haberi olmayan arkadaşların bile işi yapılmış olur.fabrika hatayı fark edip olayı çözmüşse o zaman bizimkileride değiştirmesi lazım bence. 444 22 55 fiat müşteri hizmetleri saygılar.

arkadaşlar o zaman herkes müşteri hizmetlerini arayıp isteğini iletirse servise bakım için bile gelen olaydan haberi olmayan arkadaşların bile işi yapılmış olur.fabrika hatayı fark edip olayı çözmüşse o zaman bizimkileride değiştirmesi lazım bence. 444 22 55 fiat müşteri hizmetleri saygılar.

mantıklı bencede herkes aramaya başlasın ben dün servis ile görüştüm pek haberleri yok

kapılar için kendisine cevap gelen yokmu,ya da müşteri hizmetlerini arayan?

ben aramadım ama gürsese gidersem orada soracağım bakalım ne diyecekler ben ama sadece karşı yuvası için yoksa açılmasında bi preoblem yok tamam onlar daha rahat ve hemen açılıyor ama onun için ben söktürmem doblomu

haklısınız sökselerde düzgün takarlar mı.

2012 dobloların arka kapı kolu böyleymiş
4tqyu.jpg

alıntıdır

evet bende gördüm inceledim biraz daha çabuk açılıyor ama bence sökülmeye değmez

bencede sence oğuz....

bence değmez abi birsürü söküp takacaklar dahada kötü yapacaklar bazı şeyleri fazla elletmemek gerekir

Arkadaşlar beni merkezden aradılar attığım mail için. Bu değişimin olması için ilgili mekanızmanın ARIZALI olması gerekiyormuş. Artı yeni üretilmekte olan mekanizmaların kilit kısmı kapı içine yapılmışmış. Onun için 2010-11 serilerinin neyse o kalacak. Yoksa araca özel üretim yapılması gerekirmiş miş. vs.vs.vs. Ben cevabımı aldım.duyurulur. Bir sonuç alan olursa bekliyorum.

Back