D3 Kabin içine gelen soğuk hava/esinti (Sinir Harbi)

gokhanpala

İcra Kurulu Üyesi
Yetkili Kişi
Yönetici
Adı
Gökhan PALA
Kan Grubu
0 +
Araç Yılı
2016
Renk
Beyaz
Merhabalar,

Bu durumdan sadece ben mi rahatsız oluyorum yada benle aynı hissi yaşayan varmı bilmek isterim.
Kış aylarında yada soğuk havalarda uzun süre araç içinde kaldığım zaman sağ bacağıma vites tarafından sola da kapı tarafından soğuk gelerek bacaklarım çok üşüme yapıyor.
Örneğin bugün Ankara dönüşü 3 saat kalorifer 2. ayarda ayaklara vuracak şekilde sürekli açıktı ama Ayakkabılarım ve ayaklarım sıcaktan rahatsız olmasına rağmen diz ve baldırlarım buz gibiydi ve hep üşüme hissi vardı.
Bu durumu yaşayan ve nasıl düzeleceğini bilen varsa bilgi verebilir mi?

Teşekkürler.

Bu sıkıntı bütün d3lerde var sanırım dedigimi yaparsan %90 ruzgardan ve soguktan kurtulursun ama once bi wurth silikon sprey al fitillere uygula belki sonuc alirsin

aynı sorun ve Şikayet bendede aynı başkanım

Bunu ilk defa duydum ben boyle birdey yasamadim d3 tede d4 tede yasayanda duymadim enterasan bi olay eger varsa akvatryum hortumu gecirmek mantikli

birde Hava silklailasyonun kapatip denemenizde yarar var

Valla ben 2 tane d3 de 100 u geçince rüzgar aldığını kabinden duyuyorum tabi silikon sprey yapmazsak bu ses cogaliyor

Benden böyle bişey ilk defa duyuyorum hiç başıma gelmedi.
Deneme amaçlı hava dolaşımını dışardan değilde içerden yaptırın bi değişim olacak mı?

@doblo vip premio

Oğuz ben dış ortam kokusu gazı hissetmemek için iç/dış hava kapağını hep kapalı tutarım😉 bu farklı bişey havalandırmadan gelmiyor meret
İnce ince esiyor bu arada vites kolunun dibi, el freni vs de buz gibi hep

böyle birşey olsa kesin hissederdim

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar bu kapı fitilinin içine kaç milimlik hava hortumu uyguluyoruz bende tetbir amaçlı yapmak isterim nasıl yapıldığı bilmiyorum

içerilerde conta falan çıkmış olmasın.bende böyle bir şey hiç duymadım ve yaşamadım.

Bende böyle birşey yaşamadım o kadar soğukta hızlı gittiğimi bilirim tuhaf bir durum ben hep ön cam ve ayaklara veririm zaten bunu yapınca ortadanda geliyor aksine sıcak bile oluyor bilemedim ilginç...

@mehmet.64100
resim atar msınız?

teşekkürler

Bende kapı fitiline akvaryum hortumunu uyguladım başka d3 sahibini oturttum yanıma rüzgar ve yağmurda seste azalma olduğunu söyledi.

Nasıl yapacaz güzel resim yada güzelbi video atsanız cok iyi olur

@kardelenkurt abi bu gecmis hali takacağınızi bilsem video cekerdim

Dosyalar

• 20151208_180236.jpg
    20151208_180236.jpg
    25,8 KB · Okunma: 59
Başkanım çok iyi bir konuya degindinz resimli ve videolu anlatım bütün yapa bilecek arkadaşlarida memnun eder sanırım

@yunus0635
Abi cuma günü video ve ressim atarım kapının fitillerini sök içine sıvı sabun ve az su dök sür hortumu diğer taraftan çıkıyor zaten fazlasını kes. Fitili takacağın yeri güzelce temizle silikon sprey fitilin oturacağı yere sık yerine fitili oturt bağlantı yerine çok az siyah silikon ile kapat kurumasını bekle yada soğutucu sprey sık. Kapı kapanınca tok kapanıyor ve kulaklara baskı yapıyor.

Sezgin yaptiktan sonda wurht silikon sprey uygula yapmazsan kapi kapanirken biraz kasiyor

@mehmet.64100
1 kutu sprey boşalttım zaten hem altına hem üstüne 😀 plastik çekiçle tıklayarak oturttum.

Back