D3 geri görüş kamerası yeri

horozkentli

Azimli Üye
D3 e geri görüş kamerasının yeri için fikirleriniz, olanlarda görsel olarak yardımcı olabilirlermi acaba? Plaka aydınlatmasının oraya uyumlu falan olanı varmı park sensörünün olduğu plastikte havayı gösteriyo yardım için teşekkürler şimdiden.
IMG-20160410-WA0011.jpg

görüş açısının en sağlıklı olduğu yer plaka lambalarının olduğu yer benim d2 aracıma 2 plaka lambasının ortasında bulunan plastiğe monteledım.

Tofaslarda pek oyle sorunlar yok ole ufak malzemelerin cogu ozel uretim uyabilir ama hic olmadu isik plastigine bi delik tmmdir sizin is en iyisi yukardan bakmasi plaka ideal

@mami.58.34
ben denedim plakalıklı olandan aldık fakat içerisi dolu ordan geçiremedik

@horozkentli
benım aractaki de böyle sorunsuz çalışıyo kaliteli bişi olursa daha sağlıklı olur bende gece görüşlüsü var gece sabahtan daha iyi gösteryio 😀

@Sefaozturk
İçerisi dolu derken? bagaj kapağının arkasındaki plastik döşemenin altı boş. 2 Plaka lambasinin ortası ufak bi uçla delinebilir kabloyu geçirmek için diyosan. Yada lambanin yanı traşlanabilir. D2 için konuşuyorum. D3 ün bagaj kapağı iç aksamı hakkında bilgim yok

@mami.58.34
d3 ün o dediğiniz parçayı sökemedik şöyle yani plakalık lambası olan yerden kablo geçirmeye çalıştık orası dolu geldi bizde sensörlerin tam ortasına koyduk 🙂

Back