@www.akdenizelektronik.org
D3 için imal edilmiş multimedya teyplerde bir model hariç hemen hepsi tek katlı teyp içersine yerleştirilmiş,dvd olarak ayrı cd çalar da zaten dar olan torpitoya yerleştiriliyor.Geçen sene bu yüzden taktırmaktan vazgeçmiştim. DVD falan kullanacağımdan değil ; torpitom işgal olacağından vazgeçmiştim. Dvdsi içinde olan modeli de üst tarafta çok kullanışlı (sigara,telefon,navigasyon,mendil vs için) olan minik rafı kapattığından istemedim,dedim ya zaten DVD lazım değil.En sonunda bugün taktığım universal 6.2" multimedyayı almaya karar verdim. D3 kasanın da koca cüssesine rağmen kullanıışlı raf,göz son derece fakir maalesef.küllüğün yerini bulamayıp küller yere dökülüyor

,kolçak konulmayacak kadar koltuklar yakın,torpitodan bişey alırken boyun fıtığı olunuyor
🙂 ,
şu saatte eve yeni girdim,öğlenden beri teyp takmakla uğraştım ,sonunda başardım ;yerine tam oldu tüm aparatları (ön kamera ,tv anteni ,gps anteni ,bloetooth miktofonu ,torpitoya usb çıkışını ,geri kamera kablosunu da sol basamak tarafından çıkış verdim ancak kamerasını bağlamayı yetiştiremedim.
Yerine kolay oturmuyor,kabloları iyi yaymak sağa sola sıkıştırmak lazım.Ayrıca difizör ve çerçeveyi önce dışarda birbirine geçirip ;teybi arkasından difizöre oturtmak gerekiyor.Yan vidalar sıkıldıktan sonra çerçeve sökülecek, çünkü çerçevenin altında difizörü torpitoya bağlayan vidalar var. difizöre monteli teybi torpitoya oturtup bu vidalar sıkılıyor.(Tabii bu esnada tüm kablolar eksiksik bağlanmış olmalı) En son çerçeve yerine çıt-çıt geçerek oturtuluyor.Biraz zahmetli bir iş anlayacğınız. Takım ve beceri de gerekli . torpito içinde kalan parçaları kesmek zor.Multifonksiyonel makine lazım.dekupaj sığmaz içeri.yankeski ile belki ama uğraştırır. Neyse merak eden olur diye biraz fazlaca yazdım kusuruma bakmayın birkaç resim de yolluycaam sonra...sağlıcakla kalın...