Farukaltun08
Azimli Üye
- Adı
- Faruk
- Kan Grubu
- AB RH +
- Modeli
- Araç Yılı
- 2011
2 sene önce debriyaj üst ve alt merkezini ve baskı baltasını değiştirttim sorun yine devam etti. Ozaman debriyaj tam dipte kaldığı için servise götürmüştüm o sorunumu çözdüler. Ama vites geçiş sorunu devam etti. Evet inşallah vites halatındadır da çok uğraştırmaz. Banada hemen şanzımanı indirmeye çalışmayacak bi usta lazım. Yoksa yapmak yerine iyice bozabilirler.Debriyaj merkezinde sorun yoksa sorun olcağıni sanmiyorum usta kontrol eder zaten Sen vites halatlarını ayarlattir sorunun çözülecektir problem vites kolu veya halatlarında oluyor milimetrik ayari var ayni problemi lineada vedobloda yaşadim lineada yolda kalmıştım birsü zırvaladılar şanzuman inecek diye araç daha 45 bin km deydi çok saçma geldi sonra ampul almayangittiğim yedek parcacinin karşisinda tesadüfen birkac ticari arac gordugum tamirciye gittim adama anlattim şanzuman jncek dediler dedim adam kahkaha atti getir abi dedi araci Hallederiz dedi goturdum 10 dk halletti şaşkinliklar icinde araci geri aldim ticari taksicilerin uğrak gittiği bir tamirci 10 dk halat değisip ayar yapti sorun düzeldi aynı sorun şuan bindiğim doblodada vardi araci alırken vardi bilerek aldim fiyat düşerek 1.vitese zor geciyordu baski balata yeni olmasina rağmen riske atmayip sol vites halatini degistirdim sorun çözüldü