D3 ÇOK YAKIYOR

gerçekten araba full dolu olsa bile o kadar yakmaması lazım.

Fethi hakkını yeme şimdi starex kadar yakamaz pardon içemez demek daha doğru olur 🙂 ben onun gibi yakan görmedim

valla hanefi kardeşim. bendeki starex tam %11 yakıyo. yani 100kmde 11 litre. burdaki hesap da 100liralık mazot 100/4,20=23,8 litre mazot yapar. 23,8 / 2 = 11,9 litre yapar 100 kmde. al sana starexten fazla yaktı 🙂🙂🙂 ilk defa duyuyorum bu kadar tüketimli bir doblo.
senin ya hakikaten mazot uçuyo bir şekilde. yada 100 liralık mazotun hepsini senin depoya doldurmuyolar. 🙂🙂
yok yani starex in tüketimi fazla ondan dedim. eniştemde var sivasa gideyim dedim gitmez olaydım 😀 1000km 1000tl ye gittik 🙂

starex im olsa asıl hemen yakarım şahsen (CRDI olan versiyonları hariç) 😀 😀

*hehe*

o tüketime ulaşırsam eğer bigün veririrm zafer abi.

mümkün değil öyle bir yakıt ortalamasına ulaşman 🙂 ben daha 6.8 in üzerinde görmedim benim arabayı 🙂

nasıl mümkün değil abi. baksana yeni doblo teknolojik motor bile bunu yapıyosa benimki en kötüsü neler yapar düşünmek bile istemiyorum. 😀😀

o tüketime ulaşırsam eğer bigün veririrm zafer abi.

mümkün değil öyle bir yakıt ortalamasına ulaşman 🙂 ben daha 6.8 in üzerinde görmedim benim arabayı 🙂

nasıl mümkün değil abi. baksana yeni doblo teknolojik motor bile bunu yapıyosa benimki en kötüsü neler yapar düşünmek bile istemiyorum. 😀😀

o dobloda bi sıkıntı var muhtemelen ..Ya mazot çalıyorlar ya vites değiştirme 40-50 devirde yapılıyor yada sürekli rampa çıkıyor :korsan:

direkt pompada çalıyolarmış abi. bu aralar moda bu heralde. sen miktarı söyleyip içeri kart çektirmeye gidince atıyorum 100 liralık dedin. 80 i arabaya 20 si çöpün içine gizlenmiş bidona. haberlere bile çıkmıştı bi ara.

ben geçen sefer 50 tl ile 150 km şehir içi yaptım.bu sefer 100 tl ile 260 km civarı oldu çeyrekten biraz az mazot var 300 km yi rahat görürüm galiba.komple şehir içi ve maksimum 10 km yol civarı.

ALLAH belalarını versin.ne diyeyim başka

SLM ARKADAŞLAR, ARKADAŞIN SÖYLEDİĞİ RAKAMI BENİM TRAKTÖR BİLE YAKMIYOR. BU HESAPDA Bİ YANLIŞLIK VAR.ŞAMANDIRA BOZUK OLABİLİR.SLM MEVLÜT AMCA.

kürşat depo falan delik olmasın okadar yakması imkansız hemde 1.3 çok yüksek bi değer ya hesapta yanlışlık var yada arabada sorun yada mazotta sorun var

direkt pompada çalıyolarmış abi. bu aralar moda bu heralde. sen miktarı söyleyip içeri kart çektirmeye gidince atıyorum 100 liralık dedin. 80 i arabaya 20 si çöpün içine gizlenmiş bidona. haberlere bile çıkmıştı bi ara.

Midelerine doldururum valla mazotu 🙂

abilerim hepinizden özür diliyorum ben 100 liralık mazot aldıktan sonra babam km sıfırlamıs bende o günü baktım km 198 km yzıyordu simdi hesapladım araçın 100 mazotla 378 km yapıyor hatam için özür dilerim

Sıkıntı yok Kürşatım yanlış hesap bağdattan döner

belliydi bi hata olduğu doblo aklandı sonunda 😀 😀

Yav kürşat yapma böyle şakalar bi taarfımıza indirecen...😀😀

Neyse ki işin doğrusu anlaşılmış... mazotun bu fiyatında şehir içi kullanım normale yakın bence tüketimin....

normal bende korktum durduk yere bu rabaya ne oldu diye bende akşama kar geziyrum diyorum bu mazot daha niye bitmiyor

normal bende korktum durduk yere bu rabaya ne oldu diye bende akşama kar geziyrum diyorum bu mazot daha niye bitmiyor

Bak keyfine tadını çıkar D3 ün kardeşim... bizde o kadar yakıyoz aşağı yukarı...

Back