D2 Kasa 1.3 M.jet İçiyor yardım :(

Bundan daha guzel anlatilamazdi raptor uzun yol yakit ekonomisi...

Biraz da sehir icini anlatsan.. belki 500-600 km arasi sehir icinde kirmizi isik yakan benim arac da bi seyler kapar kendine bi ceki duzen verir... 😀 beni dinlemiyor pek *haha*

Bundan daha guzel anlatilamazdi raptor uzun yol yakit ekonomisi...

Biraz da sehir icini anlatsan.. belki 500-600 km arasi sehir icinde kirmizi isik yakan benim arac da bi seyler kapar kendine bi ceki duzen verir... 😀 beni dinlemiyor pek *haha*

dur kalklarda ağır vasıtaların arkasından git.bak nasıl az yakıyorsun.ama gider mercedes cla200 'ün arkasında durursan bi depo mazotla şehir içinde 500 km anca gidersin.

yavaş hızlanın.

şehir içi için anahtar kelime "yavaş hızlanmak" o halde...

dur kalklarda ağır vasıtaların arkasından git.bak nasıl az yakıyorsun.ama gider mercedes cla200 'ün arkasında durursan bi depo mazotla şehir içinde 500 km anca gidersin.

yavaş hızlanın.[/quote]
benim araç şehir içi 100 tl 220 klometre yapıyor çok yakıyor hiç fullemedim onoun için bir depo ile nekadar yakıt yaktıgını bilmiyor siz ne kadar yapıyorsunuz 100 tl ye

Selamlar,

Bence çok normal yakıyor. 2800 devir neredeyse 110-120 ile gidiyorsunuz.

2000-2200 devir geçmezseniz çok rahat 100km/20-25TL yakarsınız.

Buradan da şu sonucu çıkarırız 1000km/200-250TL arası değişir.

yavaş hızlanın.
benim araç şehir içi 100 tl 220 klometre yapıyor çok yakıyor hiç fullemedim onoun için bir depo ile nekadar yakıt yaktıgını bilmiyor siz ne kadar yapıyorsunuz 100 tl ye[/quote] Benim Aracım 1.9 Mjet haliyle 1.3 den az yakıyor 100 Tl mazotla tam yarıya geliyo yakıt göstergesi yol bilgisayarına bakdıgımda 834 km yazıyodu sehir icinde kullanmıstım iyi hatırlıyorum ilk görünce sasırdım beklemiyordum 834 km 😀 Fotografini cekmistim fakat bir türlü atamadım kusura bakmayın Ortalama tuketimde dun aracımı park ettikden sonra bakdım Performanslı kulanısla 5.5 ile 6.0 arasıydı tam hatırlamıyorum yalan soylemeyeyim Massallah az yakıyor iyi kacıyor Doblo'm 😀

ben ozaman kafama sıkayım bari 🙂) ben arabaya binmeye korkuyorum sünger bob gibi emiyor adi 🙂

bu sefer benim ki de emmiş.havadan mıdır nedir.

Back