Salih445
Daimi Üye
Doblo- Kayıt
- 9 Ocak 2021
- Adı
- Salih
- Kan Grubu
- A RH +
- Aracınız
- Doblo
Bir yolunu bulursunuz. Fiat logolarının orijinalleri 10 yıl dayanabiliyor bence. Logonun ön kapağının etrafından su ve toz girebiliyor ve logonun rengi zamanla zarar görüp soluyor. Kırmızı logonun üstü çukurlu ve suyu üzerinde daha çok tutar bence. Mavi eski 1999-2006 logosu çukurlu değil ve şişkin. O yüzden mavi logo bana daha uzun ömürlü geliyor.o fiyatlar da dehşet yüksek, kaplamalı sistemi denemek lazım herhalde
mavi fiat yazısı göze hitap etmiyor ya da bana öyle geliyorBir yolunu bulursunuz. Fiat logolarının orijinalleri 10 yıl dayanabiliyor bence. Logonun ön kapağının etrafından su ve toz girebiliyor ve logonun rengi zamanla zarar görüp soluyor. Kırmızı logonun üstü çukurlu ve suyu üzerinde daha çok tutar bence. Mavi eski 1999-2006 logosu çukurlu değil ve şişkin. O yüzden mavi logo bana daha uzun ömürlü geliyor.
Ben iki logoyu da çok seviyorum. Mavi logo çok az kullanıldı. Büyük versiyonu Ducato ve Scudoda kullanıldı. Jantlar için de bir sürü mavi logo var. Ducato, Doblo ve Puntolarınki farklı. Doblo ve Puntonun jant logosu birbirine benziyor ve Puntonunki daha güzel kesinlikle. Sizin Doblo orijinalinde kırmızı logolu sanırım. Bordo da diyorlar.mavi fiat yazısı göze hitap etmiyor ya da bana öyle geliyor