D2 doblo ön Fiat Logosu

Salih445

Daimi Üye
Doblo
Adı
Salih
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Orjinali rengi atmıştı değiştirdim, Nurpar gibi bi markadan alıp taktım 3 ayda yemyeşil oldu, 94mm çapında internette filan hep aynısından var, orjinal mi lazım nasıl bir çözüm üretebilirim bilmiyorum, yardımcı olabilecek var mı?

Aynısı başıma gelse internetten alınca eğer kaliteli olmayıp hemen yeşil oluyorsa sanayiden çıkma parçacılardan alırdım orjinal çıkma herzaman benim gözümde daha mantıklıdır.

Birisi şey dedi al şeffaf kaplama yaptır su almayınca yeşillenmez dedi, bilemiyorum tabi denemek lazım

Denenebilir tabi orjinallerine kaplama yaptırmadan da uzun süre kullanılıyor tabi

Çıkma bulmak iyi olabilir. Bizim buralarda çıkma bir şey bulmak zor. Ben yan sanayi bir denerdim. Bizim Doblolara eskimiş logolar için internetten yan sanayi logolar bulmuştuk. Çok da güzel oldular ve yeşil olmadılar. Fazla da solmadılar ama biraz sararıyor gibi. Markası özar mı bilmiyorum. Logoların çift taraflı bantı sayesinde takıldıkları zaman uyum sağlıyor. 2010-2015 kasa Dobloların ön ve arka panjur logoları orijinalinde tırnaklı ve metal klipsli oluyor. Çok da sert duruyor ve sökülünce kırılabilir. Bagajı iki kapılılarda da çift taraflı bantlı logo oluyor. Bu logolar sökülüp eskisi gibi tekrar tekrar kullanılabilir logolar değil. En büyük logolar bunlar ve 12 cm boyutundalar. İkinci kasa Doblonun ön logosu somunlu ve tekrar tekrar kullanılabilir. Bu logoların da benim aldığımla aynı yan sanayisi var mı merak etmiştim. Doblo ve Linea logoları için parça kodlarına bakmıştım. Bulabildiğim en ucuz ön logo parça kodu buydu. 1600 lira civarı.
(link)

o fiyatlar da dehşet yüksek, kaplamalı sistemi denemek lazım herhalde

o fiyatlar da dehşet yüksek, kaplamalı sistemi denemek lazım herhalde
Bir yolunu bulursunuz. Fiat logolarının orijinalleri 10 yıl dayanabiliyor bence. Logonun ön kapağının etrafından su ve toz girebiliyor ve logonun rengi zamanla zarar görüp soluyor. Kırmızı logonun üstü çukurlu ve suyu üzerinde daha çok tutar bence. Mavi eski 1999-2006 logosu çukurlu değil ve şişkin. O yüzden mavi logo bana daha uzun ömürlü geliyor.

Bir yolunu bulursunuz. Fiat logolarının orijinalleri 10 yıl dayanabiliyor bence. Logonun ön kapağının etrafından su ve toz girebiliyor ve logonun rengi zamanla zarar görüp soluyor. Kırmızı logonun üstü çukurlu ve suyu üzerinde daha çok tutar bence. Mavi eski 1999-2006 logosu çukurlu değil ve şişkin. O yüzden mavi logo bana daha uzun ömürlü geliyor.
mavi fiat yazısı göze hitap etmiyor ya da bana öyle geliyor

mavi fiat yazısı göze hitap etmiyor ya da bana öyle geliyor
Ben iki logoyu da çok seviyorum. Mavi logo çok az kullanıldı. Büyük versiyonu Ducato ve Scudoda kullanıldı. Jantlar için de bir sürü mavi logo var. Ducato, Doblo ve Puntolarınki farklı. Doblo ve Puntonun jant logosu birbirine benziyor ve Puntonunki daha güzel kesinlikle. Sizin Doblo orijinalinde kırmızı logolu sanırım. Bordo da diyorlar.

Back