D2 Arka Stop Sökemedim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan last19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

last19

Yeni Üye
Slm Arkadaşlar.
2007 Doblom var. Stop oksitleme yapmış sanırım basınca sinyal de yanıyor. Söküp temizleyim bağlantıları dedim ama olmuyor. Stopun alt ve üst kısmında iki vida var ikisini de söküyorum ama hala çıkmıyor. Yardım ederseniz sevinirim.

o iki vidayı çıkardıkan sonra stopu tutan çok büyük bi vida var o vida arka hoparlör kapağını çıkarın ve hoparlörü çıkarın ordan görürsünüz o vidayı. o vidayıda çıkarmak için stepne çantasının içinde plastik bi aparat var onunla sökeceksiniz o vidayıda bu kadar

Arabanın en güvenlikli yeri arka stop sanırım 🙂 Teşekkürler bilgi için.

rica ederim çok sağlam yapmışlar 😀

aynen öyle d1 de de benm başıma gelmişti asıla asıla az daha stop u kıracaktım megerse arkasında vidası varmış stop degişmeye elektirikçiye gittikten sonra öğrendim 🙂

Bende bide döşeme var komple. Bagaj kapağı fitillerini söküp döşemeyide söktük stobu sökmek için doblonun en kızdığım yönü bu sanırım ne diye koyarsın abi oraya vidayı koy bakalitin içine yine razıyım..

Bende bide döşeme var komple. Bagaj kapağı fitillerini söküp döşemeyide söktük stobu sökmek için doblonun en kızdığım yönü bu sanırım ne diye koyarsın abi oraya vidayı koy bakalitin içine yine razıyım..
o zamanda "stopu 2 tane vida tutuyor emanet gibi"" diyenler çok olurdu işte malzemeden kaçılmadığı ve sağlamlığı ortada

evet arka hoparlörün üstünde bi tapa var direkte. onu çıkarın plastik lokması var kriko çantasında onunla sökün.

kriko çantasının içinde bu aparattan mevcut. bu aparat ile stop lambası arkasındaki direk içindeki somunları sökün. dikkat edin direğin içine düşmesin. dikkatli olun

aparatzj.jpg

abi o tıpa olan yerden 1 tl boyunda bi yuvarlak parça kes o tıpayıda onun üstüne tak oldu bitti 😀

bide o aparattan bizde yok nerden bulabiliriz

o zamanda "stopu 2 tane vida tutuyor emanet gibi"" diyenler çok olurdu işte malzemeden kaçılmadığı ve sağlamlığı ortada

*tup**tup**tup*

arkadaşlar ben hiçbir mesajı okuyamıyorum neden

kendi gönderdiğim mesajı bile

Stop lambasını oksitlememi var ki diye sökmüştüm aslında. Frene basınca sinyal lambası da yanıyor. Sinyal verip frene basınca daha fena bir durum ön sinyaller hızlanıyor arka sinyal tam yanmadığı için. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı aranızda?

kriko çantasının içinde bu aparattan mevcut. bu aparat ile stop lambası arkasındaki direk içindeki somunları sökün. dikkat edin direğin içine düşmesin. dikkatli olun

aparatzj.jpg
İşte o somunu düşürdüm. Nasıl alabilirim?

Back