d1 doblo plaka lambasının sökülmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

berat

Fenomen Üye
Adı
Berat
Modeli
Renk
Mistik Gri
arkadaşlar bizim doblonun arka plaka 1 ampülü yanmıyo onu nasıl deyiştirecez daha doğrusu plaka lambasını çıkaramadım nasıl çıkıyo bilen varmı?

Doblo nun nasıl bilmiyorum ama ya iki tane sağlı sollu vidası yada aynı şakilde tırnağı vardır.....Plastiği çıkartın içerisinde metal tırnaklara takılı şoset ampol vardı onu değiştirip ...yaptığınız işlemi geri yapın...Kolay gelsin...

d2 cargolarda vida felan yok. plakalık lambasını tutup sola doğru çekiyoruz daha sonra aşağı doğru çekiyoruz yerinden çıkyıo. d3 combilerde sol tarafdan sağa doğru itiyoruz plastik kap çıkıyo içinde ampülü alıyoruz.

d1i bilmiyorum ama ondada vida yoktur büyük ihtimal. sağa sola doğru oynatın ne tarafa gidiyosa deneyin 🙂 sonra aşağı doğru çekin çıksın

konu haberler bölümünden alınıp kendi yerine taşınmıştır lütfen konuyu ilgili yerine açalımki arayan bulsun hızlı yardım gelsin.

plaka lambasının olduğu siyah plastik komple çıkıyor ve onu çıkarma işlemi elinle kavrayıp zorlamadan sağ sol yaparak çıkartabilirisin içindeki duyu sola çevirerek çıkarabilirisin yuvasından çıkar 2 tane tırnağı var büyük ve küçük tırnak görürüsün çol basit

ademozkaragul tarafından yazılan metin:
plaka lambasının olduğu siyah plastik komple çıkıyor ve onu çıkarma işlemi elinle kavrayıp zorlamadan sağ sol yaparak çıkartabilirisin içindeki duyu sola çevirerek çıkarabilirisin yuvasından çıkar 2 tane tırnağı var büyük ve küçük tırnak görürüsün çol basit

Yaa adem kardeşim birşey demiyeyim dedim ama kaç gündür üzerinden aylar geçmiş konulara cevap yazıyorsun farkındamısın....

ağam ben bunları yeni konu zannediyordum amacım sadece ve sadece yardım ben bu konuları nasıl takip edeğim derin bilgilerimi 😀nasıl paylaşacağım bir yardım birde bu konuları gönderdiğim mesajlardan nasıl takip edeceğim anlamadım gitti bana bir yardımm*zipit*

ademozkaragul tarafından yazılan metin:
ağam ben bunları yeni konu zannediyordum amacım sadece ve sadece yardım ben bu konuları nasıl takip edeğim derin bilgilerimi 😀nasıl paylaşacağım bir yardım birde bu konuları gönderdiğim mesajlardan nasıl takip edeceğim anlamadım gitti bana bir yardımm*zipit*

Sevgili kardeşim cevapladığın mesajın profilinin üzerinde mesaj tarihi yazar .....

Mesajları da takip etmek istiyorsan hangi mesajsa ona başlığı izle ye tıklarsan rahatlıkla takip edebilirsin

Back