Çok büyük bir kaza atlattım

minibuscu59

Onursal Üye
Adı
Barış KUŞKU
Kan Grubu
B RH -
Meslek
Şoför
Modeli
Araç Yılı
2009
Renk
Metalik Giri (Linea)
Bugun çok bir kaza atlattım ömrümden ömür gitti arabayla şehir içinde giderken ufak 4 yaşında kız çocuğu abisinin elinden fırlamış abiside 7 yaşın babasıda muhabet ediyormuş kız yola bir andan bir fırladı frenle birlikte çarptım saniyelik bişey yıldırım gibi bi anda fırladı frenle karışık vurdum.O an hayatım bitti dedim yandım katil oldum hapisi gircem araçtan indim kız ağlıyordu ayağa kalktı ben o an piskolijim bozulmuş bağırınmaya balaıdm şuç benim değil diye kızın babasıda atlayın hemen arabaya dedim hastaneye gördük rötgen falan polisler geldi alkol muaynesi falan derken kızın sonuçları çıktı bişey yokmuş allaha binlerce şükür neyse babası şikayetçi değilim kızım abisinin elinden yola fırlamış dedi karakola geçtik birde orda ifade neyse şuan binlerce şükür evindeyim ya ufacık kızı 4 yaşında 7 yaşındaki çocouğa emanet etmişler ya bişey olsa bu kadar sorumsuzluk ya hızım olsa arkadaşlar çok dikkaetli olun şehir içinde mahalle aralarında Çok kötü bi durum. Hele çocuğun öleceğini düşünmek ve o vicdan azabını düşünmek... Sonra ailesini düşünmek.. Ve bunların hepsini vurduğun an ile arabadan inip çocuğun yanına gidene kadarki 10 saniyede düşünmek. Allah kimsenin başına vermesin...

Gecmis olsun allah cumlemizi boyle kazalardan belalardan korusun beyaa

saol ali ömründen ömür gitti

çok geçmiş olsun Rabbim böyle kazalardan cümlemizi korusun. AMİN

@Yay_60

@Sezgin Tok

@cAn 3436
çok teşekkür ederim ali vicdan azabı bir yana hapise düştüğüne yan her yanı berbat allah kimseye cümlemize yaşatmasın

Geçmiş olsun, ucuz atlatılmış. Allah korusun böyle kazalardan.

Barisim gecmis olsun.

Cok gecmis olsun bu aksam bende siteye girerken anne ile 3 yasinda cocuk sitenin girisinde kaldirimdaydi cocuk bir anda kaldirimdan indi allahtan cocuga bakiyordum icime dogdu herhalde durdum korna caldim oda korktu geri kacti burdan anne babalara sesleniyorum cocuklarinizin elini birakmayin sokaklarda

Geçmiş olsun barışım. Verilmiş sadakan varmış. Allah korumuş.

Barış çok geçmiş olsun ALLAH korumnuş

ALLAH kaza bela vermesin

Kardesim cok gecmis olsun allaghtan cocuga birsey olmamiş
Benim de basima geldi karsidan cocuk kopmus koşarak geliyor.anladim vuracam cocuktan ònce durdum cocuk bana vurdu far cami kirildi kacti ama cocuga birsey olmadi arac kartal di

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Geçmiş olsun kardeşim Allah korumuş kaza cok kotu birsey git duvara vur canliya vurma Allah düşmanıma bile vermesin 🙁

Gecmis olsun baris

Geçmiş olsun adaş Allah korumuş dikkatli olmak lazım şehir içinde çocuk faktörü çok büyük tehlike bi anda fırlayıveriyolar yola rabbim kinsenin başına böyle bi durum vermesin...

gecmiş olsun allah beterinden saklasın

Back