minibuscu59
Onursal Üye
- Adı
- Barış KUŞKU
- Kan Grubu
- B RH -
- Meslek
- Şoför
- Modeli
- Araç Yılı
- 2009
- Renk
- Metalik Giri (Linea)
Bugun çok bir kaza atlattım ömrümden ömür gitti arabayla şehir içinde giderken ufak 4 yaşında kız çocuğu abisinin elinden fırlamış abiside 7 yaşın babasıda muhabet ediyormuş kız yola bir andan bir fırladı frenle birlikte çarptım saniyelik bişey yıldırım gibi bi anda fırladı frenle karışık vurdum.O an hayatım bitti dedim yandım katil oldum hapisi gircem araçtan indim kız ağlıyordu ayağa kalktı ben o an piskolijim bozulmuş bağırınmaya balaıdm şuç benim değil diye kızın babasıda atlayın hemen arabaya dedim hastaneye gördük rötgen falan polisler geldi alkol muaynesi falan derken kızın sonuçları çıktı bişey yokmuş allaha binlerce şükür neyse babası şikayetçi değilim kızım abisinin elinden yola fırlamış dedi karakola geçtik birde orda ifade neyse şuan binlerce şükür evindeyim ya ufacık kızı 4 yaşında 7 yaşındaki çocouğa emanet etmişler ya bişey olsa bu kadar sorumsuzluk ya hızım olsa arkadaşlar çok dikkaetli olun şehir içinde mahalle aralarında Çok kötü bi durum. Hele çocuğun öleceğini düşünmek ve o vicdan azabını düşünmek... Sonra ailesini düşünmek.. Ve bunların hepsini vurduğun an ile arabadan inip çocuğun yanına gidene kadarki 10 saniyede düşünmek. Allah kimsenin başına vermesin...