Çizik gidermede son nokta..

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

selcukan43

Daimi Üye
Arkadaşlar abiler mükemmel bişey.. alayım dedim ama fiyatı tuzlu geldi.. siteye girin. alttaki kısımda video'su da var izleyebilirsiniz..

(link)

Gittigidiyor da 20 tl ye var alanların da geneli memnun..

http://urun.gittigidiyor.com/SIMONIZ-FIX-IT-PRO-GG-DA-EN-UCUZ-BURADA_W0QQidZZ26735682

.

İyide abi benim anlamadığım bişey var.. bu boyayı nasıl dolduruyor peki ? boyayı işlemiş çiziklerin bile üstünden geçiyor eskisi gibi oluyor o boyayı nerden katıyor ne iş çözemedim..

arkadaslar ben bu çizik giderici kalemleri birkaçgün önce baya bir araştırdım netten ve müşderilerin %95 i memnun deil bundan.
size tavsiyem önce kullanan birini bulursanız ona sorun eger yok ise çagımız teknoloji çagı reklamlara inanmayın netten araştırın kimse memnun deil.. Sitelerin kendi kullanıcı yorumlarına inanmayın. şikayetvar diye bir adresdi sanırım en son okudugum yorumlar ve baya bir müşderi 30-40 dan fazla idi hepsi üründen şikayetçi
İyi araştırın paranızı boşa vermeyin..

arkadya tarafından yazılan metin:
arkadaslar ben bu çizik giderici kalemleri birkaçgün önce baya bir araştırdım netten ve müşderilerin %95 i memnun deil bundan.
size tavsiyem önce kullanan birini bulursanız ona sorun eger yok ise çagımız teknoloji çagı reklamlara inanmayın netten araştırın kimse memnun deil.. Sitelerin kendi kullanıcı yorumlarına inanmayın. şikayetvar diye bir adresdi sanırım en son okudugum yorumlar ve baya bir müşderi 30-40 dan fazla idi hepsi üründen şikayetçi
İyi araştırın paranızı boşa vermeyin..

Katılıyorum Bizim arkadas araba hastasıdır onunda astrası war o almıstı yanlıs hatırlamıyorsam fazla membub degildi almanızı tavsiye etmem çiziklerle sewin arabanızı 😀

premio2007_55 tarafından yazılan metin:
cizik diyince bir tuhaf oluyorum ya 😡 mahallede cocuklar sagolsun ha bire ciziyorlar.deli olmamak elde deyil😀

bu arada egzozlar süper olmuş cuk oturmus kardes..🙂

Bu sabah farkettim arabayı yıkarken sağ sol hiçbirşey kalmamış her yer cizik deli oldum onları görünce mahalledeki cocukların hepsine tokat attım o sinirle aileleri indi onlara da bagırdım cagırdım deli oldum

ya alacağım bunlardan ama korkuyorum boyayı tutmaz falan sırıtırsa hiç bişeye yaramaz...

UmitKaraburun tarafından yazılan metin:
Bu sabah farkettim arabayı yıkarken sağ sol hiçbirşey kalmamış her yer cizik deli oldum onları görünce mahalledeki cocukların hepsine tokat attım o sinirle aileleri indi onlara da bagırdım cagırdım deli oldum

geçmiş olsun ümit sizin orda yine 3.5tane vardır bizim sadece bir sokakda 20 cocuk var D: ben napiyim

premio2007_55 tarafından yazılan metin:
UmitKaraburun tarafından yazılan metin:

geçmiş olsun ümit sizin orda yine 3.5tane vardır bizim sadece bir sokakda 20 cocuk var D: ben napiyim

walla sende haklısın simdiden geçmiş olsun sana... bizde cocuktuk ama sadece mercedes amblemlerini kırar biriktirirdik.. 😀

konu kapanmış olabilir ama ben o kalemden kullandım. Hiçbir halta yaramıyor sadece insanları kandrıyorlar.kapatma filan yok yavaş yavaş çekiyorsunuz gölge gibi iz kalıyor üzerinden sildiğiniz zaman aynı tas aynı hamam... boşuna para vermeyin öyle bir şey olsa servisler hoplar insan kandırmadan başka bir şey değil.

bi işe yaramadığı belliydi

konu hortladı arkadaşlar
son nokta bir işe yaramadığı<
konu kitlenmiştir

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back