selcukan43
Daimi Üye
Arkadaşlar abiler mükemmel bişey.. alayım dedim ama fiyatı tuzlu geldi.. siteye girin. alttaki kısımda video'su da var izleyebilirsiniz..
(link)
(link)
arkadya tarafından yazılan metin:
arkadaslar ben bu çizik giderici kalemleri birkaçgün önce baya bir araştırdım netten ve müşderilerin %95 i memnun deil bundan.
size tavsiyem önce kullanan birini bulursanız ona sorun eger yok ise çagımız teknoloji çagı reklamlara inanmayın netten araştırın kimse memnun deil.. Sitelerin kendi kullanıcı yorumlarına inanmayın. şikayetvar diye bir adresdi sanırım en son okudugum yorumlar ve baya bir müşderi 30-40 dan fazla idi hepsi üründen şikayetçi
İyi araştırın paranızı boşa vermeyin..
premio2007_55 tarafından yazılan metin:
cizik diyince bir tuhaf oluyorum ya 😡 mahallede cocuklar sagolsun ha bire ciziyorlar.deli olmamak elde deyil😀
UmitKaraburun tarafından yazılan metin:
Bu sabah farkettim arabayı yıkarken sağ sol hiçbirşey kalmamış her yer cizik deli oldum onları görünce mahalledeki cocukların hepsine tokat attım o sinirle aileleri indi onlara da bagırdım cagırdım deli oldum
DBL35 tarafından yazılan metin:
cizik diyince bir tuhaf oluyorum ya 😡 mahallede cocuklar sagolsun ha bire ciziyorlar.deli olmamak elde deyil😀
bu arada egzozlar süper olmuş cuk oturmus kardes..🙂
UmitKaraburun tarafından yazılan metin:
Bu sabah farkettim arabayı yıkarken sağ sol hiçbirşey kalmamış her yer cizik deli oldum onları görünce mahalledeki cocukların hepsine tokat attım o sinirle aileleri indi onlara da bagırdım cagırdım deli oldum
geçmiş olsun ümit sizin orda yine 3.5tane vardır bizim sadece bir sokakda 20 cocuk var D: ben napiyim