yazılım nerede ve kaça attırmıştınız enis bey...
ben İstanbul'da Mehmet Gazihan'a yaptırmıştım. fiyat 600tl idi.
hmm nette ismi çok geçiyor mehmet gazihan'ın... fiyat da hala 600 fiyatı hatırladığım kadarı ile... karta taksit gibi bir imkan varmı orada enis bey...
bir de memnunsunuz anladığım kadarı ile... garanti veriyormu... örneğim bizim sitede reklamı olan 06 tunnig 2 yıl garanti diyor...
aslında yazılımda garanti nasıl olur bilemiyorum. yani sonuçta ortada fiziksel bir durum yok. yazılım yüklendikten sonraki performansı daha ilk sürüşte yada yakıt tüketimini 1-2 hafta içinde ya görürsünüz yada görmezsiniz. 2 yıl sonra ortaya çıkacak bir durum yok. öte yandan takılan chip yada box'ların fiziksel olarak bozulması, arızalanması mümkün olabilir. o yüzden o tür ürünlerde 2 yıllık bir garanti istenebilir.
diğer yandan dediğiniz gibi Mehmet Gazihan bu piyasada oldukça bilinen ve işini de iyi bilen birisi. dolayısı ile yaptığı işinin arkasın duruyor. yada ben o izlenimi edindim. dediğine göre işlem sonrası motorunuzda bir sorun çıkarsa hiçbir sıkıntı olmadan serviste halledilmesini vadediyor. anladığım kadarıyla kendisinin tofaş yetkilileri ile de iyi bir diyaloğu var. ayrıca Fiat'ın bölge ekiplerine ait araçlara bile filo olarak chiptuning yaptığını anlatmıştı. düşünün yani
😀
ödeme kolaylıklarını kendisi ile konuşmak gerekir. bir de bildiğim kadarıyla farklı şehirlerde de kendisinin bayilikleri var. kendi adını kullanarak francshing usulu gibi çalışan ve yazılım yüklemesi yapan yerler bunlar. Mehmet Gazihan'ın yazılımlarını kullanıyorlar, bir sorun olduğunda onunla irtibata geçip danışıyor, gerektiğinde yazılımı modifiye ettiriyorlar vs.
chip/box yada yazılım sizin tercihinize kalmış bir durum. o konuda birşey diyemem. sadece kendi aracımdan memnun olduğumu söyleyebilirim. bu konudaki tek keşkem, keşke bu işi araçla biraz daha km yaptıktan sonra yaptırsaydım. nedeni ise aracın orjinal performansını hiç hatırlamıyorum. nerdeyse alır almaz yaptırdığım için, şimdi bana bütün doblolar bu şekildeymiş gibi geliyor. 90bg aracında performans sıkıntı yaşadığını söyleyenleri ise o yüzden anlamakta zorlanıyorum, nasıl birşeydir yada benim araçta gerçekten bir performans artışı oldu mu diye
😀