Chiptuning Yaptık Cargoma:)

casfaehan

Daimi Üye
Aklımda Hiç Böyle Bişe Yokken Sagolsun İbrahim Abi Çok Yakın Aile Dostumuzdur Beyinci Kendisi Gel Dedi Senin Arabaya Yazılım Atalım İyi Dedim Kaç Hp Artıcak 92 olur en fazla dedi Beyni sök Getir Söktüm Götüdüm Epromunu Söktü Kodladı Tekrar Taktı Araba Canlandı Hayat Öpücügü Geldi Arabama 🙂🙂

hayırlı olsun.yakıtta farkedecekmi bizi bilgilendir kardeşim

mustafa abi bende mi oynasam acaba beyni 😀

oyna oyna ismail onuda boz artık.*hehe**haha**haha2*

burada anlayan yktur bu işlerden ama ilerde yaptırtırım yani.. pyasa bizde 😀*muz*

15 hp nedirki dedim ama farkediyo baya ya yokuşta felan 🙂

öncelikle hayırlı olsun. 15 hp az bir fark değil. benzinli 75 hp siena ile 3 e düştüğüm yokuşta, 90 hp 1.3 doblomla beşten düşmedim.
ilk bakısta az güzüküyo hani 75 hp zaten 15 eklense nolur eklenmese nolur ama sürünce anladım 🙂

Aklımda Hiç Böyle Bişe Yokken Sagolsun İbrahim Abi Çok Yakın Aile Dostumuzdur Beyinci Kendisi Gel Dedi Senin Arabaya Yazılım Atalım İyi Dedim Kaç Hp Artıcak 92 olur en fazla dedi Beyni sök Getir Söktüm Götüdüm Epromunu Söktü Kodladı Tekrar Taktı Araba Canlandı Hayat Öpücügü Geldi Arabama 🙂🙂

yokuşta kalkış olayını denedin mi eskiye göre farketti mi... sırf bu yokuşta kalkış konusu için bede düşünüyorum yavaş yavaş bu chiptuning işini... çünkü her yokuş kalkışımda balata kokusu yapıyor içeriye... toparlamakta zorlanıyor yokuşta... birde bu işin maliyeti ne kadar ...

hayırlı olsun

yokuşta kalkış olayını denedin mi eskiye göre farketti mi... sırf bu yokuşta kalkış konusu için bede düşünüyorum yavaş yavaş bu chiptuning işini... çünkü her yokuş kalkışımda balata kokusu yapıyor içeriye... toparlamakta zorlanıyor yokuşta... birde bu işin maliyeti ne kadar ...
300 TL Ve 20 Dakikaya İş Tamam 🙂 Yokuşta Çok Farkediyo Abi

Back