Chip Yararları ve Zararları

egeli0565

Azimli Üye
arkadaşlar berde yaptırmak istiyorum chip ama bunun herhangi bir zararı olur mu arabaya . motorun ömrünü kısaltır diyo kimleri .

ben 1 yılı geçti ve hiçbir zararı yok kardeşim şuan hala kullanıyorum..

www.chiptuning06.com dan Alper bey ie görüşün teamdoblo dan diyince ayrı ilgilenecek ve sorularınıza cevap verecektir

Chip yeni bir araçta ve limitlerin aşılmadan yapıldığında zararı olmayan bir uygulamadır.Tabii zararı yok derken kullanım şekline göre aşınmalarda artış gözlebilir ama kullanıma bağlı orjinal araç da çabu kaskir yada uzuun süreler sorunsuz gidebilir.

Kısacası işin ehli kişiler tarafından yapılan bir uygulamda siz de aracınızı uygun şekilde kullanırsanız faydasını da görürsünüz.

Chip ' siz Doblo kalmasın kampanyası yapalım sonra 1.5 DCİ avına çıkalım caddelerde 🙂 🙂

Bende de 1 yıla yakındır var... bir sıkıntısını görmedim... Gayet de memnunum...

Chip ' siz Doblo kalmasın kampanyası yapalım sonra 1.5 DCİ avına çıkalım caddelerde 🙂 🙂

Ya DCI de chipli ise?Ava giderken avlanmamak lazım.Beklenti fazla yüksek olursa chipin sonu hüsran olur kanaatindeyim.

hele birde hyundai era 1.5 crdi nin chiplisi var lanet. bmw 3.20d ye kafa tutuğunu gördüm...

Ömer Faruk içimi acıttın bee...Benim Dobloyu sana veresim geldi valla.*stress**bye*

Bırak orjinal kalsın. Heves ettiysen illa box al. İstediğin zaman çıkarıp satarsın. Öteki türlü arabanın beynine elletme...

arkadaşlar bu chip i denizli yön fiat servisi atıyormuş diye duydum arkadaşın birisi 250 tl ye attırdığını iddia ediyo acaba doğru mu servisler bu işe giriyo mu giriyo sa zararı olsa yapmazlar herhalde ..

Back