Bende 130 tl ye yeni aldım BOSCH marka silecek camı sildikten sonra sanki arabada cam yokmuş hissi veriyo 😁 tabi ben her hafta ön ızgara takımının altındaki silecek mekanizmasının oynayan yerlerine WD 40 ile temizliyorum sizede tavsiye ederim 👍👍 2014 1.6 DOBLO CANDIR GERİSİ HEYECANDIR 🚗🚘Arkadaşlar ön cam silecekleri
Camı silerken gacur gucur çok ses çıkarıyor.
Çeşitli markalardan 2. 3 kez değiştim yine aynı.
Tavsiye edeceğiniz bir marka varmı.
Başka ne yapabilirim.
Benimde yeni sileceklere ihtiyacım var acaba aldığınız sileceklerin parça kodu elinizde mevcut mudur hala bende bakayım bir internetten?Bende 130 tl ye yeni aldım BOSCH marka silecek camı sildikten sonra sanki arabada cam yokmuş hissi veriyo 😁 tabi ben her hafta ön ızgara takımının altındaki silecek mekanizmasının oynayan yerlerine WD 40 ile temizliyorum sizede tavsiye ederim 👍👍 2014 1.6 DOBLO CANDIR GERİSİ HEYECANDIR 🚗🚘
Arkadaşlar değerli bilgileriniz için teşekkür ederim.Arkadaşlar ön cam silecekleri
Camı silerken gacur gucur çok ses çıkarıyor.
Çeşitli markalardan 2. 3 kez değiştim yine aynı.
Tavsiye edeceğiniz bir marka varmı.
Başka ne yapabilirim.
W40Bende 130 tl ye yeni aldım BOSCH marka silecek camı sildikten sonra sanki arabada cam yokmuş hissi veriyo 😁 tabi ben her hafta ön ızgara takımının altındaki silecek mekanizmasının oynayan yerlerine WD 40 ile temizliyorum sizede tavsiye ederim 👍👍 2014 1.6 DOBLO CANDIR GERİSİ HEYECANDIR 🚗🚘
WD 40 hareketli kapıda kullandım.Bende 130 tl ye yeni aldım BOSCH marka silecek camı sildikten sonra sanki arabada cam yokmuş hissi veriyo 😁 tabi ben her hafta ön ızgara takımının altındaki silecek mekanizmasının oynayan yerlerine WD 40 ile temizliyorum sizede tavsiye ederim 👍👍 2014 1.6 DOBLO CANDIR GERİSİ HEYECANDIR 🚗🚘
Sayın abim tozun girmediği yer yok illaki toz oluyor ben bıkmadan sıkılmadan DOBLO hastası biri HER HAFTA temizliyorum rayları silecek mekanizmasının oraları 👍👍W40
WD 40 hareketli kapıda kullandım.
Çok toz topladı
Senin kullandığın yerdede toz toplama yaptım.
Benimde yeni sileceklere ihtiyacım var acaba aldığınız sileceklerin parça kodu elinizde mevcut mudur hala bende bakayım bir internetten?
SAYGILAR abim ben SİLİVRİ BOSCH CAR sevisinde bakıma gidiyorum sileceklerde o zaman değişti e faturada bi numara var ama o mudur bilmiyorum ben yinede yazayım 3397007414-Benimde yeni sileceklere ihtiyacım var acaba aldığınız sileceklerin parça kodu elinizde mevcut mudur hala bende bakayım bir internetten?
SAYGILAR Abim yağ bakım girdiğim için silecek koduna bakmadım o anda istiyorsanız kodunu SİLİVRİ BOSCH CAR CAN OTO servisinden alabilirim istersenizArkadaşlar değerli bilgileriniz için teşekkür ederim.
Cevap yazan arkadaşın dediği gibi aldığınız sileceklerin kodunuda yazabilirseniz.
Çok güzel olur.
Bir sürü seçenek çıkıyor.
Kalite kalitedir. Ucuzlar şans işi.Arkadaşlar Kocaeli yılmaz oto servisinden
Ön silecek takımını
21 12 2020 tarihinde 90 TL aldım.
Şu an iyi gözüküyor.
Silerken herhangi bir ses yok.
Parça kodlarının net olması iyi oldu çok teşekkürler.Arkadaşlar Kocaeli yılmaz oto servisinden
Ön silecek takımını
21 12 2020 tarihinde 90 TL aldım.
Şu an iyi gözüküyor.
Silerken herhangi bir ses yok.