Cam sileceği

karasu826

Aktif Üye
Adı
ibrahim
Arkadaşlar ön cam silecekleri
Camı silerken gacur gucur çok ses çıkarıyor.
Çeşitli markalardan 2. 3 kez değiştim yine aynı.
Tavsiye edeceğiniz bir marka varmı.
Başka ne yapabilirim.

Orjinal Opar marka tavsiye ederim. D3 kasa için 70 TL aldım. Rahat ettim ses kalmadı.

Bende 130 tl ye yeni aldım BOSCH marka silecek camı sildikten sonra sanki arabada cam yokmuş hissi veriyo 😁 tabi ben her hafta ön ızgara takımının altındaki silecek mekanizmasının oynayan yerlerine WD 40 ile temizliyorum sizede tavsiye ederim 👍👍 2014 1.6 DOBLO CANDIR GERİSİ HEYECANDIR 🚗🚘

Başka ne yapabilirim.
Bende 130 tl ye yeni aldım BOSCH marka silecek camı sildikten sonra sanki arabada cam yokmuş hissi veriyo 😁 tabi ben her hafta ön ızgara takımının altındaki silecek mekanizmasının oynayan yerlerine WD 40 ile temizliyorum sizede tavsiye ederim 👍👍 2014 1.6 DOBLO CANDIR GERİSİ HEYECANDIR 🚗🚘

Benimde yeni sileceklere ihtiyacım var acaba aldığınız sileceklerin parça kodu elinizde mevcut mudur hala bende bakayım bir internetten?

Başka ne yapabilirim.
Arkadaşlar değerli bilgileriniz için teşekkür ederim.
Cevap yazan arkadaşın dediği gibi aldığınız sileceklerin kodunuda yazabilirseniz.
Çok güzel olur.
Bir sürü seçenek çıkıyor.

55179972 DOBLO 3 OPEL COMBO SİLECEK TAKIMI OPAR

W40
WD 40 hareketli kapıda kullandım.
Çok toz topladı
Senin kullandığın yerdede toz toplama yaptım.

W40

WD 40 hareketli kapıda kullandım.
Çok toz topladı
Senin kullandığın yerdede toz toplama yaptım.
Sayın abim tozun girmediği yer yok illaki toz oluyor ben bıkmadan sıkılmadan DOBLO hastası biri HER HAFTA temizliyorum rayları silecek mekanizmasının oraları 👍👍

Benimde yeni sileceklere ihtiyacım var acaba aldığınız sileceklerin parça kodu elinizde mevcut mudur hala bende bakayım bir internetten?

SAYGILAR abim ben SİLİVRİ BOSCH CAR sevisinde bakıma gidiyorum sileceklerde o zaman değişti e faturada bi numara var ama o mudur bilmiyorum ben yinede yazayım 3397007414-

Son düzenleme:
Arkadaşlar değerli bilgileriniz için teşekkür ederim.
Cevap yazan arkadaşın dediği gibi aldığınız sileceklerin kodunuda yazabilirseniz.
Çok güzel olur.
Bir sürü seçenek çıkıyor.
SAYGILAR Abim yağ bakım girdiğim için silecek koduna bakmadım o anda istiyorsanız kodunu SİLİVRİ BOSCH CAR CAN OTO servisinden alabilirim isterseniz

Serviste kampanya var galiba reklam çıkıyor ara sıra 63 TL den başlayan fiyatlarla diye.

Selamün aleyküm.
Reis şahsi görüşüm kollarda da sıkıntı olabilir,
İki üç defa değiştirdim diyorsun. Normal şartlar altında muhakkak biri sesi keserdi tahminlerime göre kolların sağlıklı çalışmıyor olabilir.

Arkadaşlar Kocaeli yılmaz oto servisinden
Ön silecek takımını
21 12 2020 tarihinde 90 TL aldım.
Şu an iyi gözüküyor.
Silerken herhangi bir ses yok.

Dosyalar

• IMG_20201221_160241.jpg
    IMG_20201221_160241.jpg
    932,6 KB · Okunma: 40
  • IMG_20201221_160219.jpg
    IMG_20201221_160219.jpg
    693,4 KB · Okunma: 39
Ön silecek takımını
Şu an iyi gözüküyor.
Kalite kalitedir. Ucuzlar şans işi.

Ön silecek takımını
Şu an iyi gözüküyor.
Parça kodlarının net olması iyi oldu çok teşekkürler.

Dandik aldinmı max 3-6 ay gidiyor. Sonra pert. Hep dert. Kaliteden şaşmayın. Hayırlı olsun. Ben hep ucuz alıyorum. Bir türlü iyi bişy alamadım.

Ben 140.000 bakımını serviste yeni yaptırıp orjinal silecekleri 70 TL den aldım

Back