Cam kumanda sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ysrclk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ysrclk

Azimli Üye
Adı
Yasir
Selamun aleyküm abilerim . Benim şoför kapısındaki cam kumanda sisteminde arıza var benim camımı açmıyor. Biraz bastırınca çalışıyordu onu da çok bastırdım altındaki board kırıldı galiba tık diye ses geldi krıılma sesi çünkü. Servis sadece gelişine 100 küsür lira fiyat biçiyor D3 kasada o 4 cam açma kapama çocuk kilidi tuşu toptan beraber değişiyormuş çünkü. Bunun ankarada çıkmasını bulacağım sağlam bir yer var mı yardımcı olun lütfen . Sanayideki bir ustaya sordum adam kazıklamaya çalıştı çıkması 200 lira falan dedi moralim bozuldu güven olmuyor kimseye bu devirde

Bunu buldum ama merak ettiğim benim altındaki board da kırıldı muhtemelen. Bunu aldığımda altındaki board da içinde ıkacak mı acaba ?
(link)

geçmiş olsun

d3 ilk aldığımızda ben sürücü tarafı tuşu temzilerken kırdım nasıl becerdim bilmiyorum ama benim hatamdı servis 80 tl ye değiştirdi komple satılıyor ama bu dediği 2 yıl oldu

@ysrclk

tam olarak parça hangisi?

ben sol ön camı açıp kapatma tuşu kırıldı yenisini aldım taktım ucuz yollu? Linea nınkilerde oluyor bu tuşlardan

Abi teşekkür ederim sağolasın.. Merak ettiğim acaba şu üstteki yorumda bahsettiğim linkte altındaki board var mıdır ? Trafikte çok sorun oluyor otoparka giremiyorum birisine bir şey diyemiyorum değişik oluyor cam açılmıyor hiç

@kardelenkurt
abi sol ön cam 4 lü grup. (link) bu oluyor .

yarın unutmazsan bir arkadaşıma sorayım ozaman kardeş ne kadara olur

@eness27eness

sadece tuşlar mı

Aynen sadace tus kırıldı sol on sağ tarafı açma bide arka sol tuşlar kırık emanet duruo calisio bu sekilde

@kardelenkurt
Abi tuşlar değil diye düşünüyorum. İçini açıp bakmadım ama board kırılmış gibi hissediyorum. Sana zahmet abi sen arkadaşına sor iki türlüsünü de . Takma falan her şey ne kadar olur ? Biz kendimiz takabilir miyiz ya da . Haber bekliyorum abi teşekkür ederim

Murat Abi tek satılıyor mu bu tuşlar satılıyorsa iyi

dikkat etmek lazım ben alt tarafına bezi soktum temizlemekiçin bastırdım ve çıt dedi kırıldı kendime kızmıştım ozaman😀

Açıp bakmak gerekir
Benim arka sağ içine kacmisti kırıldı sandım ama sadece içine kacmisti
taktım yerine oldu
bi kontrol etmekte fayda var

@oktay_1975
aynısı arabayı aldığımda bana oldu yoktu 20-30 liraya yaptırırım diye sorun etmemiştim . ama sanayide bi açtı usta içinden çıktı sistem . ama bu sefer kırıldı abi yav.

geçmiş olsun.

@ysrclk

Bugün verdiğim linkteki yeri aradım. Altındaki boar içinde olmuyormuş benimki kırıksa bile sonuç olarak çalışıyor bir şekilde bantla falan tutturulabilir mi acaba ? Bu parçanın daha ucuzunu bulan yok mu acaba ? Haber verecekti bir abimiz

kardeş bugün soramadım zaten hafta sonu arkadaş olmuyor pazartesi soracağım

ben tek tuşum bozuktu aldım arkadaştan değiştirdim oldu

hatta fiat linea tuşu idi oturdu tam şuan sol ön camımı rahatlıkla açabiliyorum

hem tuş hem de board soracağım pazartesi

bana hatta pazartesi 05079510606 dan hatırlatırsanız sevinirim arkadaşlar ben çok unutkan birisiyimdir

@kardelenkurt
abi pazartesi günü size mesaj atacağım inşallah . ilginiz için teşekkürler . değiştirmeye arkadaşınıza gidersem eğer birlikte gidip tanışmak isterim sizinle de .

Bu sorun kronik benimde kirik sol arka sol on malzeme cok dandik

Selamun aleyküm abilerim . Benim şoför kapısındaki cam kumanda sisteminde arıza var benim camımı açmıyor. Biraz bastırınca çalışıyordu onu da çok bastırdım altındaki board kırıldı galiba tık diye ses geldi krıılma sesi çünkü. Servis sadece gelişine 100 küsür lira fiyat biçiyor D3 kasada o 4 cam açma kapama çocuk kilidi tuşu toptan beraber değişiyormuş çünkü. Bunun ankarada çıkmasını bulacağım sağlam bir yer var mı yardımcı olun lütfen . Sanayideki bir ustaya sordum adam kazıklamaya çalıştı çıkması 200 lira falan dedi moralim bozuldu güven olmuyor kimseye bu devirde
Cam açma kapama tuşunu tutan tırnak kırıldı. Daha önce de aynı şekilde tırnağın dip kısmından kırılmıştı. Japon yapıştırıcısı ile yapıştırdıktan sonra iç kısmına yine biraz yapıştırıcı döküp, üzerine kağıt koyduğunuzda çok daha sağlam oluyor. Diğer tuşu bir yıl önce bu şekilde yapmıştım. Bu defa da diğer tuş aynı şekilde kırıldı ve yine onuda bu yöntemle yapıştırdım.

Dosyalar

• 15939714807906950193400867488738.jpg
    15939714807906950193400867488738.jpg
    424,1 KB · Okunma: 25
Back