Cam filmi cektirmek istiyorum

LU837

Azimli Üye
Adı
caner
Modeli
Renk
Kırmızı
Arkadaslar hepinize merhaba ben d3 kasa doblomun on camlarina film cektirmek istiyorum arka camlari siyah cam film yok ona gore film uydurabilirmiyim uygulayan arkadaslar varsada kac numara film cektiklerini ogrenebilirmiyim selamlarr...

1 Numara Çektirirseniz Tam Tutuyor , Kolay Gelsin 👍

Ücretini Ve Detaylarını Bekliyorum 🙂

Ben de D3 dobloma çektirdim ama o kadar düşünmedim komple 2 numara çektirdim arkalar karardı önler görüşü engellemeyecek şekilde oldu gayette hoş oldu.

tüv agır kusur verecekmiş deniliyor

@ahmet-42

TUV aracın yolda güvenli gidişine bakıyor aksesuarınıza değil 🙂

@DobLoPremio
Yanılıyorsun aracın dış aksesuarınada karışıyor. Karışmıyor olsa sonradan takılan Xenon farlar muayneden geçer.

@theron4rk061

Cam Filmi Muayenede Bir Sıkıntı Teşkil Etmiyor Personel Eğerki Farkı Anlayıp Yazarsa Hafif Kusur Olarak İşleniyor Ve Muayeneden Geçiyor , Veya Şöyle İzah Edeyim Öyleyse Daha Doğru Olacaktır ,

( Bkz ; Periyodik muayenelerde cam filmi, "Camlar: sonradan boyanmış/sonradan film yapıştırılmış/folyoların montaj izni yok" kusur teksti ile "hafif kusur" olarak değerlendirilmektedir. Bilindiği üzere, hafif kusurlar muayeneden geçmeye engel teşkil etmemektedir. Bununla birlikte aracın muayeneden hafif kusur ile geçmiş olması, trafik birimleri tarafından ceza yazılması, filmin söktürülmesinin istenmesi gibi durumları ortadan kaldıran bir unsur değildir. )

@DobLoPremio
👍

polisin birine denl geldin mi yapıştırır cezayı. şu sıralar moda olda araçları trafikten men ediyorlar film var diye .

@serkanortanca

Polis Çevirme Radar Diyince Akla Burası Gelir Herhalde , Düzgünce Yapıldıktan Ve Çok Koyu Olmadıktan Sonra Birşey Olacağını Sanmıyorum Burada Hava 50 Dereceler Yukarılar Görülüyor Ve Film Can Güvenliği Trafik Güvenliği İçin Aslında Harika Bir Aksesuar Diyebiliriz Sanıyorum. 1 Numara Film Koyu Olmuyor Ve Güneşi %50-70 Oranında Kesiyor Harika Birşey Bu Ve İçeri Görünebiliyor.

nasıl diyorsan öyle olsun kardeş .

@DobLoPremio
Tam tuttu ucretide 30 tl Teşekkürler

@LU837

Güzel Hayırlı Olsun , Ben 50TL ye Yaptırmıştım 😢

TUV ne yaptığını bilmiyor benim arka orjinal siyah camlarada film yazmıştı gittim söyledim camları tek tek kontrol etti sonra düzeltti paşa paşa 😎

Arkadaşlar d2 aracıma film yaptırıyım diyorum arkalar 2 önler 1 numara sizce nasıl olur? Fiyatı 350 civarı hatta daha fazla ama bana 250ye felan geliyo

Üzeyir kardeş ne yaptın 350 ye film olurmu eve perdemi yaptırıyorsun 250 bile cok daha yeni yaptırdım 3 yıl garantili olanlardan tanıdık vasıtasıyla gittim 140 lira rasgele gitsen 200 liraya yaparlardı biraz daha araştır derim

Önler 1 numara kayar kapı ve bagaj çamları 2 numara yaptım 100 TL. Muayenede hafif kusur geçiyor.

Trafıkçi arkadaşa sordum çevirmede flimleri söktüre biliyor veya araç bağlamaya kadar gidiyor.

@üzeyir38
İstanbul da 5 cam film fiyatları 50tl den başlıyor. 350 iyi markaların filmlerini yapıyorlar.

Yok üzeyir kardeş o fiyatlar uçuk fiyatlar. 100 ila 150 arası normal fiyatlar. Cizilmez kaliteli cam filmi deselerde inanma bir kaç seneye bir sebeple söküyorsun filmleri

Back