Cam filmi cektirmek istiyorum

Arkadaşlar sordum en iyi cam filmiymiş llumar 1. Kalite 5 yıl garantili ama şimdi dediklerinizi düşününce olurda bi trafik çevirmesine denk gelsek sökseler boşa gidicek peki düşük fiyatlı olanlar nasıl memnun musunuz?

Film de kalite önemli ama işçilik daha önemli 100tl lik bir film en kötü 1 2 sene dayanır.

@üzeyir38

hiçbir sıkıntı yok normal kalite cam filmi de en kötü 2 veya 3 sene idare eder Ama şu var en kalitesiz film de çektirme normal kalite cam film i çektir hiçbir sıkıntı olmaz. Benim doblom da var cam filmleri yeni çektirdim resimleri de yükledim zaten ki her arabamda olur cam filmi o kadar pahalıya gerek yok.

Peki arkadaşlar şirinevler çevresinde varmı önerebileceğiniz yer?

bana ön 2 cama 40 tl dediler.

image.jpg
Önler 1 numara arkalar 2 en arka zaten orjinalden karartılmış oldugundan daha koyu duruyor ama gece görüşte sıkıntı yok daha önce doblomada yaptırmıştım aynı yerde sıkıntı yaşamadım çok fazla para vermeye gerek yok zaten bir şekilde matlaşıyor yada çiziliyor 2 senede degiştiriyorsun

@üzeyir38
Üzeyir istanbulda üyemiz Glazer cam filmleri var adresini tam bilmiyorum ürünleri kaliteli team doblogada indirimi var facebookta bağlantı kur ona sor

glazer cam filmleri emrah abiye ulaş derim ben kendisine yaptırdım süper işçilik ve kalite var tavsiye ederim 🙂 yeri otogara yakın otogara girmeden sağdan yukarı devam ediyorsun yolun sağında kalıyor. facebook üzerinden kendisine ulaşabilirsin yada beni ekle yardımcı oluyum.

Back