Doblo Çalışmayan arka cam rezistansı

doblocan

Azimli Üye
merhabalar,

arka cam rezistansımın çalışmadığını farkettim.ama aynaların rezistansı çalışıyor.
birde sigortaya baktım sağlam.Orada bir röle var rölede çalışıyor hatta rezistan düğmesine basınca sigortaya 12 volt geliyor.Acaba arka cama giden kablolar da arıza olmuş olabilir mi?Yada bakmam gereken başka yerler varmıdır?
cevabınız için şimdiden teşekkürler.

rezistantın cam bağlantı kısmına bakın elektirik varmı oksit olabilir.

Bagaj kapağının sol tarafında üstte boru içerisinden geçen kablo var hareketli olduğu için içten kırılmış boruyu çıkartdım içinden 3 tane kablo kırık çıktı onları yeniden kesip ekledim sorun çözüldü.

@doblocan
geçmiş olsun.

Hocam Gecmis olsun Sag Ve sol Aynalarin Ayri Ayri sigortasimi Var ?

hayır tek sigortası var direksiyonun altın da ki küçük kapağı aç orada F41 yazan sigorta var onu kontrol et.

Arkadaslar benim aracimda da ayni sıkıntı var kablolara baktim saglam gibi ama hangi kablo oldugunu bilmiyorum bilen söyler ise sevinirim

On konsoldan tusa basın ca isik yaniyor ama faliyet yok

Aynı sorun bendede var resistans ışığı göstegede yanıyor ama çalışmıyor arkacamın resistansı da çizik var iletmiyor

Benim doblo bagaj çift kapak ikiside çalişmıyor torpidoda ışık yanıyo role seside geliyor aynalar ısıtıyor iki kapaktada kablo borusu var iki taraftadamı kopuk vardır ki

Back