BURSA'Lı DobLocuLar 16

GemLikLi

Daimi Üye
Sevgılı BursaLı ArkadasLAr Koskoca Sıtede her ilin Baslıgı var Bursanın Yok Koskoca Bursadan Hiç mi kimse yok forumda bursalı doblocular kendını buraya belırtsınler toplantılar yapalım etkınlıkler duzenlıyelım ona gore yakın ıllerdekı arkadaslarla bıle toplantı yaparız..
Ben Bursa GemLikten Yılmaz Plaka 16 ZG 198 Görenler tanıyanlar trafıkte gordugunde selektor yapıp kornaya basabılır hatta ortalıgı ınletsınler ben genellıkle oyle yaparım 😀
aracımda bu gordugunuzde tanıyın 😀
17psn.jpg

17psx.jpg

17q2y.jpg

Gemlik li Direk Kaza Nedeni Yok öyle bi selam verme 😀

dobloculardaki dayanışmaya bak helal olsun amakorna ve selektör işi mantıklı😀

ToeXicT tarafından yazılan metin:
Gemlik li Direk Kaza Nedeni Yok öyle bi selam verme 😀
hemso ben senı gordum 140la gıden clıonun camından cıktım sana ıslık caldım 😀 amcamın arkadası kooperatıfte benı gordu arkadan degdırdı tampona oyle bı selamlasmak olsa nasıl olur 😀

stickerlerı deneseniz daha iyi olmazmı...birbirinizi görümce çeker sağa 2lafın belini kırar devam edersiniz yola.kimseye zarar vermeden rahatsız etmeden...nasıl fikir?

abı ıkı korna calmaktan ne rahatsız olcak adamlar ya ayrıyetten su rahatsız konusu hıc umrumda deıl taktım egzosumu ruzgar sesı asılıyorum cevreye verdıgım rahatsızlıktan memnunum....
sticker illaki yapıstırırz

hemşolar bende buradayım ama sizler uzun zamandır yoksunuz sanırım 🙂)

Bursa /Yıldırım 16 LEF 29 doblo maxi 🙂 Gerçi diğer doblolardan ayıran farklı bir ayrıntısı yok ama plakadan ve parlaklığından tanırsınız sanırım 😀

arkadaşlar merhaba,bursa 2013 toplantısı olacak mı birde doblolar bursadan çıkıyor ama bursada doblocular neden az...🙂

BuRSa LJL 28

06 dd 0732 herkese hayırlı cumalar

hayırlı cumalar.

Selam arkadaşlar bende bursa İnegölden Faruk 27 yaşındayım şuan bir doblo sahibi değilim fakat en kısa zamanda kısmet olursa düşünüyorum piyasanın aşırı yükselmesi sebebiyle alamıyorum en kısa zamanda plakayı çakarız inşallah.

16 ZS 390 çelik gri Doblo Gemlktendik satıldı gerçi aracımız ama görmüşsündür belki

Doblo merakı 206 yı sattıktan sonra başladı bende gerçi tek doblo değil en çok hoşuma gideni doblo sonra partner ve kangoo da geçiyor aklımda fakat doblo şekil şemal olarak en geniş hacimli ve en güzeli yakıt ıvır zıvır olarakta araştırmalarım sonucunda çok beğeniyorum on numara araç

bizde aracı değiştirdik lancia deltaya geçtik hala gemlikteyiz ama dobloyuda özlemiyorum diyemem dile kolay 9 yıl geçti onunla

Lancia delta mukemmel araba hele tasarimi bence dunyada tek kendine has

Lancia delta mukemmel araba hele tasarimi bence dunyada tek kendine has
chevrolet gibi lanciada artık olmicak Türkiye'de ben olsam bi an önce elimden çıkartırdım 🙂

Can evet oyle bı soylentı var ama suan tofas tarafından kesı bısey yok

Can evet oyle bı soylentı var ama suan tofas tarafından kesı bısey yok
yok abi kesin haber otohaber felan yayınladı.

Hocam bu araç elden çıkartılmak için değil emin ol istemezdin elden çıkartmayı. Önemli bir detayda araç sadece Lancia olarak gelmiycek Türkiye'ye artık Chrysler Delta olarak gelicek yani sadece arması değişti o kadar 🙂

Back