Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Burnout yaptım durum pek iç açıcı değil 🙂

2. vitese de atınca durum aşağıdaki gibi 😀

10491064_10203595233015809_1932009929847834856_n.jpg

Servisden geldi aracım.

Airbag ışığı yanıyordu o çözüldü (inşallah bu sefer komple çözüldü)
Arka ve ön Fiat amblem değişti. Sağ kapı plastiği oynuyordu o sabitlendi.

Motor kısmından tık-tık-tık ses geliyordu klima borusu sürtüyormuş oda yapıldı.

Herkese selamlar

hayırlısı olsun

Servisden geldi aracım.

Airbag ışığı yanıyordu o çözüldü (inşallah bu sefer komple çözüldü)
Arka ve ön Fiat amblem değişti. Sağ kapı plastiği oynuyordu o sabitlendi.

Motor kısmından tık-tık-tık ses geliyordu klima borusu sürtüyormuş oda yapıldı.

Herkese selamlar
hayırlı olsun.

diğer tarafa da yazmıştım ama başlığından dolayı bura daha uygun diye yeniden paylaştım.
.bende aracımın egsoz muayenesini yaptırdım.geçen sene gaza basmadan yapmışlardı.değerler 0-3,00 arası 3,00 e yakın çıkmıştı.bu ne demiştim sıfır araç zor geçiyor yaşlanınca ne yapacaz diye düşünmüştüm.bu sene gaza basarak yaptılar 0,54 ortalama çıktı.
neredeyse kaza yapıyordum döner kavşağa girdim ne olur ne olmaz diye sağ tarafta araç var mı diye bir baktım araç yok.önüme döndüm yolun ortasında yaşlı bir amca ani fren ve direksiyonu kırdım kıl payı vurmadan durabildim amca eli ile aracı durdurmaya çalışıyor gibi bir görüntüde.bende korktum oda korktu.eşi ne işin var yolun ortasında diyor amcada bu beni görmüyor diyor.benim yolun ortasında ne işim var demiyor.helplessbende geçmiş olsun amaca Allahtan bir şey olmadan kurtardık dedim.

geçmiş olsun Mehmet Abi

1) 4 adet lastik aldım.
2) airbag arızasını yaptırdım
3) egsoz emisyon ölçümünü yaptırdım
4) emniyet kemeri uyarısını yaptırdım
5) klima polen filtresi ve klima gazını yeniledim.
6) tamponları parlatıcı ile sildim.
7) bagaja 1 damacana su döküldü bagaj döşemesini söktüm.ilk önce içini sildim,sonra döşemeyi banyoda halı yıkar gibi yıkadım.(bir ilk)
8) Sıfır pandizot aldım.
9) plaka aydınlatmasının ampülleri yanmıyordu.sigorta atmış değiştirdim.
10) bagaja YSC taktırdım 2 lt bioversal ( Şiddetle öneririm araştırın isterseniz)
11) az kalsın unutuyordum.Bagaj kapısının camına kızım la oğlumun ismin yazırdım ortayada abartılmayacak kadar Osmanlı tuğrası yaptırdım.benim çok hoşuma gitti.Siya üzerine beyaz yazı ile...

not: Bu yapılanlar yaklaşık 1 haftalık

arkadaşlar bağaja dökülen su için başka ne yapabilirim bilgilendirirseniz sevinirim.ayrıca anlayamadım 1 damacana su nereye gitti döşemede olsa olsa 4/1 i vardı.

Ahmet Abi su arabanın içine yayılmıştır sürücü ve yıolcu bölümündeki halıyı kontrol et ıslaklık olabilir eğer halı yıkama makinan varsa suyu hiç kalmayacak şekilde emdir ve arabayı havalandır yoksa kokudan duramazsın çok kötü koku yapar bilgin olsun

şöyle bi şey aldım bügün akşam deniyemezsem pazar günü güzdün yıkıcam bakalım parlıcak mı 🙂 cilde temas ettirmeyin diyor ama komple arabayı yıkasam sıkıntı yatarır mı jantlarda ?
X2BdXk.jpg

yaratmaz ismail ama cillde temas etmeden nasıl yıkayacan orasını anlamadım yani ellerine değecek zarar vermemesi lazım

kamkama bıcı bıcı yaptım leş gibi kir çıktı karanlıkta az foto çektim şimdilik idare edin gündüz daha güzel fotolar çekicem 🙂
lBkb8p.jpg

V2l3GR.jpg

nYAJaa.jpg

vYgJlD.jpg

1jYG3b.jpg

LdpOXz.jpg

rYgJaz.jpg

72oypr.jpg

maşallah İsmail doblon prıl prıl olmuş ama ıslakken çekmişsin fotoları kurulamamışsın😀

bezle sildim karanlıkta pek göremedim ıslak olan yerleri ama her yeri sildim tavan hariç 🙂

şampuan nasıl iş gördü mü?

parlıyordu ama gece her araba parlar yarın bakıcam ama parladı gibi

Back