Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün aylık boya korumasını tazeledim iç dış detaylı temizlendi

Merhaba abiler,

Bu gün ikinci el d3 ümü aldım, çok şükür ancak benden önceki sahibi canını çıkarmış arabanın bu nedenle toplamam lazım. Boya korumada ufak çizikler gidiyormuş beğendiğiniz bu işi yapan yer varsa önerebilir misiniz. İstanbul Avcılarda oturuyorum.

Ayrıca karter koruma plastiğini de haşat etmiş onuda yenileteceğim. Dışarıda parça 90 tl temiz işçilik nerede vardır, usta önerebilir misiniz.

Saygılar.

doblonunz hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin nekadara aldınız arabayı kaç kmde kaza boya var mı ?

eğer komple detaylı temizlik yaptrcacaksanız sonax magiuars ve 3mi öneririm

çizikler için boya korumadan önce komple pasta cila yapılmalı ondan sonrada parlatma vew koruma ypılır

ben dobloyu 2m care care waxta yıkatıyorum gayet memnunum tavsiye ederim

eğer çizikler çok derin ise çıkmyabilir bilginiz olsun

Araç 1.6 comformatik premio 2011 model 48000km de, 31.000 tl ödedim. Arabada boya değişen servis expertizinde çıkmadı. Sadece aracın önünü birinin arkasına vurmuş tamponda birşey yok, far yıkamaları bozulmuş, sol far kolu plastik kaynak yapılmış. tampon arkasındaki bariyer hafif içeri esnemiş. Sağ tarafta 3 parça çiziklerden ötürü boya istiyor. Sol tarafta sol ön çamurluk boya istiyor. Kazasız ve en ucuz diye bunu aldım. Allah utandırmasın. hayırlısı

hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin fiyatı uygun aracı profile 1.3 yazmışsınız 1.6 comformatic sekmesi bulunmakta

Allah razı olsun amin.

Yok o bir önceki aracın bilgileri daha güncellemedim. Cepten giriyorum bilgisayardan girince düzeleceğim

aracın içini temizleyip parlattım.d3 üm ile ilk defa bu kadar fazla uğraştım.süpürüp yıkıyordum falanda daha ilk defa parlatıcılı süt ile temizledim.
oQEE3b.jpg
6Rmmm0.jpg

aqXXEQ.jpg
vzZZX4.jpg

yağmur yağmaya başladığı için bu kadar çekebildim.

mehmet abi süt işe yaramış çok güzel olmuş

aracın içini temizleyip parlattım.d3 üm ile ilk defa bu kadar fazla uğraştım.süpürüp yıkıyordum falanda daha ilk defa parlatıcılı süt ile temizledim.

yağmur yağmaya başladığı için bu kadar çekebildim.

ben bizim arabanın oralara kagıt bant çektim sıkıntı yok 🙂

mehmet abi ön kapının saç olan eşiğine doblonun orjinal aksesuarnı al hem çok şık hemde çok koruyucu oluyor

ismail d1 de bende nikel bant yapıştırıyordum sıfır gibi duruyordu ama bant iz yapabilir

mehmet abi ön kapının saç olan eşiğine doblonun orjinal aksesuarnı al hem çok şık hemde çok koruyucu oluyor

ismail d1 de bende nikel bant yapıştırıyordum sıfır gibi duruyordu ama bant iz yapabilir

sıcak suyle silindigi zaman çıkar diye düşünüyorum
haftaya pazar yenilicem bantları yıkamacıdanda süt alıcam bakalım parlıcak mı siyah yerler

ismail aseton ile silersende çıkıyor sütü marketlerdende alabilirsin

mehmet abi süt işe yaramış çok güzel olmuş

sağolasın oğuzum.yaradı gerçekten.ilk defa süt aldım ve sütle parlattım.dediğin gibi süngerle temizledim önce.yağmur yağmasaydı daha rahat yapacaktım.hayırlısı.

mehmet abi ellerine sağlık gayet güzel olmuş

senin yanına gelebilsem de birde dışına bir bakım yapabilsek yardımınla.dışıda parlardı biraz.😀

inşallah abi bir gün olur inşallah aslında büyük buluşmada temizlik toplantısı yapılabilir ozaman güzel uygulamalar yaparız

inşallah abi bir gün olur inşallah aslında büyük buluşmada temizlik toplantısı yapılabilir ozaman güzel uygulamalar yaparız

inşaallah.

Halı yıkama mak. ile içini,paspaslarını komple yıkadım,döşemeleri sildim.dış temizlik ve periyodik bakım yaptım c.tesi günü yağını filtrelerini değiştirdim.(detayı bakım bölümüne yazacağım.) ustam 10/40 würth koydu nasıldır bilmem.

würth kaliteli bir markadır

Back