Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok güzel olmuş maşallah ALLAH nazarlardan korusun

çok güzel olmuş maşallah ALLAH nazarlardan korusun

Amin. Teşekkür ederim 🙂 Doblo'mun temizliğini de kendim yapıyorum. Meguiars'ın pasta cila döşeme temizleyicisi motor temizleyicisi vs.hepsi mevcut 🙂 kendim yapmayınca içime sinmiyor 🙂 Size de tavsiyem kendiniz uğraşın 🙂 Yüzey temizleme kili kullanıyorum. Aracın üzerinde elinizi gezdirdiğinizde elinize takınan pürüzleri temizliyor. Kamak gibi oluyor yüzey. Ondan sonra da meguiars hare giderici cila kullanıyorum. Tabi özel pedi ve mikro fiber beziyle. Yetkili servise gittiğimde hayran kaldılar cilaya 🙂

bende doblonun tüm temizliyini kendim yapıorum dediğiniz gibi başkasına yaptıramıyorum eğer dışı çok çamurlu ise yıkatırım ama yine de kendimde tekrardan temizliyorum temizlik bende hem hastalık hemde hobidir her ay düzenli olarak boya korumasını kendim yapıyorum ben 3m in kilini aldım gerçekten muhteşem bişey boyayı çok güzel yapıyor dobloyu yıkadığımda yıkama eldiveni kullanırım asla fırça sünger falan filan değmez arabanın evde temizlik dolabı var mf bezler cilalar parlatıcılar falan filan ben birde parlatıcıları 5 lt olarak aldım çünkü herzman kullanıyorum anca yetiyor zaten temiz araba hemen kendini bellli ediyor

hare gidericinin içindede bi miktar aşındırıcıkık var bence onun yerine her ay wax atın parlaklığı ve koruyuculuğu artsın wax olarak ne atıyorsunu?

[googlevideo][/googlevideo]
bende doblonun tüm temizliyini kendim yapıorum dediğiniz gibi başkasına yaptıramıyorum eğer dışı çok çamurlu ise yıkatırım ama yine de kendimde tekrardan temizliyorum temizlik bende hem hastalık hemde hobidir her ay düzenli olarak boya korumasını kendim yapıyorum ben 3m in kilini aldım gerçekten muhteşem bişey boyayı çok güzel yapıyor dobloyu yıkadığımda yıkama eldiveni kullanırım asla fırça sünger falan filan değmez arabanın evde temizlik dolabı var mf bezler cilalar parlatıcılar falan filan ben birde parlatıcıları 5 lt olarak aldım çünkü herzman kullanıyorum anca yetiyor zaten temiz araba hemen kendini bellli ediyor

hare gidericinin içindede bi miktar aşındırıcıkık var bence onun yerine her ay wax atın parlaklığı ve koruyuculuğu artsın wax olarak ne atıyorsunu?

Meguiars Ultimate Liquid Wax 🙂 kili de clybar kullanıyorum 🙂

bu kil tam olarak ne işe yarıyor? boyayımı inceltiyor, parlaklık mı veriyor? yoksa sadece pütürlerimi gideriyor

bu kil tam olarak ne işe yarıyor? boyayımı inceltiyor, parlaklık mı veriyor? yoksa sadece pütürlerimi gideriyor

Kil boya üzeründeki pütürleri giderir pasta ve cila için temiz bir zemin oluşmasını sağlar. Ayrıca küçük boya ve zift lekelerini de temizler

Kil boya üzeründeki pütürleri giderir pasta ve cila için temiz bir zemin oluşmasını sağlar. Ayrıca küçük boya ve zift lekelerini de temizler
bikaç ay önce pasta cila yaptırmıştım gerek yok o zaman şuan pürüzsüz 🙂
teşekkür edrim bilgi için

kaliteli ürünler kilş harika bişey hanefi kesinlikle tavsiye ederim arabanın boyası yeni doğmuş bebek cildi gibi pürüzsüz oluyor

[googlevideo][/googlevideo]

bikaç ay önce pasta cila yaptırmıştım gerek yok o zaman şuan pürüzsüz 🙂
teşekkür edrim bilgi için
Rica ederim 🙂 kili bir kez deneyin farkı anlarsınız 🙂

bi tavsiye alayım o zaman merak ettim 🙂 hangi markayı önerirsiniz bana?

nekadar sürede wax atıyorsunuz arabanıza ben her ay farecle wax atıyorum gayet memnunum parlaklı mükemmel oluyor

nette 6 aydayanan katı waxlar falan var ama bence bizim şartlarda zor dayanır gibi ben oyüzden her ay düzenli olarak atıyorum

hanefi ben 3m in ürününü kullanıyorm çok memnun kaldım tavsiye ederim 36tl gibi bir fiyatı var 180gr zaten bi arabayı 5 defa falan rahatça yapar hepsini birdefada kullanmaya gerek yok bunun yaparkende hızlı cila kullanıyorum

Bende ayda bir kez yapıyorum 🙂 ideali budur bence 🙂 Meguiar's ın malzemeleri de çok kaliteli.

evet gerçekten kaliteli ürünler siz nerden nekadara alıyorsunuz waxınızı

arabanız sıfır gibi görünüyor maşallah

25 gündür hasrettim dobloma bugün kapalı garajdan çıkardım güzelce yıkadım sonrada biraz hasret giderdim 50 kmye yakın yol yaptım kendime geldim 😀

25 gündür hasrettim dobloma bugün kapalı garajdan çıkardım güzelce yıkadım sonrada biraz hasret giderdim 50 kmye yakın yol yaptım kendime geldim 😀

uzun zaman binmeyince insan özlüyor arabasını😀

aynen öyle valla 😀

aynen öyle valla 😀
Günde net 35 km yol yapıyorum 🙂 şu anda 49990 oldu 🙂 bakım geldi yine 🙂
ben olsam 50.000 yapardım gece rahat yatamazdım 😀

temzi insanın her kmde sıfır gibi arabası olur d1 96 binkm d2 140binkmde iken satıldı ikiside sıfır gibi ididi hele d1 in ilk sahibi idik sıfırından hiç farkı yoktu füme rengi idi süper parlıyordu d3 te 45 binkm oldu 3 yaşında sıfırından farksız hatta daha parlak😀

Back