Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kapı eşiği ledli güzel olmuş güle güle kullanın

hanefi bir defada olsa fırça çiziyor kılcal çizikler oluşturuyor ben sadece lasit jantlar marşpiyellerin altında çamurluk içlerinde kullanıyorum arabayı mikrofiber eldiven ve kuzu postu eldiveni ile şampuan ile birlikte yıkıyorum

Saolun daha güzelleri sizlerin olsun inşallah

sende dobloya at bakar gibi bakıyon ha maşallah o kuzu postu eldiven dobloya at tımarlamak gibi gelir 🙂 *tup*

trafik lambasından kalktım. 2. vitese çekecektim bir gümbürtü koptu ki arkadan geçirdiler sandım. araba bi sallandı böyle sonra kafa düştü yere arabamın. teker fırladı kavşağın karşısına geçti. bendim sağlığım iyi ama doblom feci durumda.
lastik çıkınca çamurluğa oturdu çamurluk dışa patladı yukardan direkten kastı çamurluk ağzı arka tarafı içeri büküldü. zor zekat taktık lastiği yan boru aslında çok kötü bişeymiş kriko girmiyor altına. trafik kilit oldu anında. başbakının evine yakın protokol yolu aydınlıkevler çıkışında oldu olay başıma anında 10 tane ekip arabası geldi çekici getirdiler hemen 3 tekeri taktılar kaldırmaya başladılar arabam sola yattı polislere yalvarıyorum durun derireceksiniz die dinlemiyorlar. az daha 3defa devriyorlardı sonra baktılar olmuyor kenara çuval gibi sürüklediler. ustam geldi kaldırdık ayağa. ama şuan 30u geçince direksiyon sağsol sağsol deli gibi titriyor ve topallıyor doblom....

Kardeş büyük geçmiş olsun iyiki süratliyken olmamış bu olay çok canını sıkma beterin beteri vardır cana geleceğine mala gelsin bu olayda çok fena sonuçlarda çıkabilirdi ALLAH KORUSUN birde jantın oturduğu yere bir bakın jant bijonlara yüklenirse aynı sorun tekrar çıkabilir hayırlı kazasız belasız sürüşler hepimize inşallah

kapı eşiği ledli güzel olmuş güle güle kullanın

hanefi bir defada olsa fırça çiziyor kılcal çizikler oluşturuyor ben sadece lasit jantlar marşpiyellerin altında çamurluk içlerinde kullanıyorum arabayı mikrofiber eldiven ve kuzu postu eldiveni ile şampuan ile birlikte yıkıyorum

Saolun daha güzelleri sizlerin olsun inşallah

sende dobloya at bakar gibi bakıyon ha maşallah o kuzu postu eldiven dobloya at tımarlamak gibi gelir 🙂 *tup*

forumda bakarsanız temizlik bölümünde nasıl baktığım ile ilgli bilgiler var

bizim doblonun evde bildiğiniz dolabı var cilalar boya koruma waxlar parlatıcılar sütler temizleyiciler yağlayıcılar bezler pedler falan filan ben de bu iş hobi çok severim bu işler ile uğraşmayı birde dobloyuda sevince güzel sonuçlar çıkıyor

yine bi iç dış giriştim çamurluk içlerini falan yıkadım sütledim

hiçboş durmuyon maşaallah.oğuz.işi ne yaptın.

abi ne yapayım sürekli sıfır gibi dursun istiyorum

trafik lambasından kalktım. 2. vitese çekecektim bir gümbürtü koptu ki arkadan geçirdiler sandım. araba bi sallandı böyle sonra kafa düştü yere arabamın. teker fırladı kavşağın karşısına geçti. bendim sağlığım iyi ama doblom feci durumda.
lastik çıkınca çamurluğa oturdu çamurluk dışa patladı yukardan direkten kastı çamurluk ağzı arka tarafı içeri büküldü. zor zekat taktık lastiği yan boru aslında çok kötü bişeymiş kriko girmiyor altına. trafik kilit oldu anında. başbakının evine yakın protokol yolu aydınlıkevler çıkışında oldu olay başıma anında 10 tane ekip arabası geldi çekici getirdiler hemen 3 tekeri taktılar kaldırmaya başladılar arabam sola yattı polislere yalvarıyorum durun derireceksiniz die dinlemiyorlar. az daha 3defa devriyorlardı sonra baktılar olmuyor kenara çuval gibi sürüklediler. ustam geldi kaldırdık ayağa. ama şuan 30u geçince direksiyon sağsol sağsol deli gibi titriyor ve topallıyor doblom....
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın iyiki yüksek hızda olmamış..

Bugün arabayla uğraştık yağ değiştirecektik özel servise gittim baktı usta değiştirmenize gerek yok dedi trigeri sordum ama bakılması uzun sürer dedi ve 60.000 bin kmde değişiyormuş 1.değişmiştir dedi 2. değişiminede hafta içi gelin o zaman bakalımdedi.Tampon altı ek alıp taktırdım led park taktırdım.Reklamcıyla işimiz vardı zaman kalmadı daha sonraya inş yavaş yavaş modifiye etmeye başlıyoruz hadi hayırlısı 🙂

hayırlısı samed yenilikler ile ilgili foto bekliyoruz bakalım nasıl oldu doblo?

Merhabalar,

Bugün can sıkıntısından kendimi doblo mun içine attım 🙂
Eski garaj günlerinin hatrına dedim bi değişiklik yapayım 🙂
Herkes gibi şikayetçi olduğum ses sistemi benimde sinirime dokunuyordu.
Gittim MediaMarkt dan Dobloma en azından kalitesi belli hoparlör aldım.
Forumda edindiğim izlenimler sonrasında önlere Pioneer ın TS-G132Cİ Komponent set aldım,Arkalara ise 13cm SONY XS-1338F aldım.Biliyorum arkalar 10cm ama biraz oymacılık işlemiyle 13cm e kolayca cıktı ama dahada ötesine gitmez bilginize..

Pioneer dan Tweeter da çıkıyor ve sesi etkili şekilde değiştiriyor.
Resimleri aşağıdaki gibi;
KZaPGg.jpg

x0a5m8.jpg

Sonuç:Ses kalitesi fark edilir derecede arttı.Artık biraz daha yüksek seviyelere çıkıyor.Bass konusuna gelince aşırı bir artış yok zaten amfi ve woofer olmadan bişey beklememek lazım.

Saygılarımla..

hayırlısı olsun güle güle dinleyin ama bass ve amfide şart bence

Teşekkür ederim.

25cm Sony Bass ım var ama bi Amfi almam lazım.
Bu arada Orj Teyp e amfi bağlanabiliyo mu yoksa onuda mı değiştirmek lazım??

Teşekkür ederim.

25cm Sony Bass ım var ama bi Amfi almam lazım.
Bu arada Orj Teyp e amfi bağlanabiliyo mu yoksa onuda mı değiştirmek lazım??

orjinal teyp'e amfi baglanıyor arkadaşım. 😉

Evet baglaniyor

hayırlısı samed yenilikler ile ilgili foto bekliyoruz bakalım nasıl oldu doblo?
Çok bi değişiklik yapmadım abi daha doğrusu yapamadım zaman kalmadı 🙂 1 saatten aşşağı inip iç dış girişicem o zaman çekip atarım 🙂

Merhabalar,

Bugün can sıkıntısından kendimi doblo mun içine attım 🙂
Eski garaj günlerinin hatrına dedim bi değişiklik yapayım 🙂
Herkes gibi şikayetçi olduğum ses sistemi benimde sinirime dokunuyordu.
Gittim MediaMarkt dan Dobloma en azından kalitesi belli hoparlör aldım.
Forumda edindiğim izlenimler sonrasında önlere Pioneer ın TS-G132Cİ Komponent set aldım,Arkalara ise 13cm SONY XS-1338F aldım.Biliyorum arkalar 10cm ama biraz oymacılık işlemiyle 13cm e kolayca cıktı ama dahada ötesine gitmez bilginize..

Pioneer dan Tweeter da çıkıyor ve sesi etkili şekilde değiştiriyor.
Resimleri aşağıdaki gibi;

Sonuç:Ses kalitesi fark edilir derecede arttı.Artık biraz daha yüksek seviyelere çıkıyor.Bass konusuna gelince aşırı bir artış yok zaten amfi ve woofer olmadan bişey beklememek lazım.

Saygılarımla..

Hayırlı olsun iyi günlerde kulanın

Dün Dobloma harika bişey yaptım 🙂 Fabrika çıkışı olan teybi çıkartıp yerine double-din taktırdım ( dış kasası biraz kaba oldu ama olsun ) kapı ve bagaj hoparlörlerini jbl ile değiştirdim ve jbl marka 1000 bas koydum bagaja. En güzel olanı da arka plaka aydınlatmalarının tam arasına geri görüş kamerası taktırdım. Artık geri manevralarda kafamı arkaya çevirmek zorunda kalmıyorum. Ve aracın ses-multimedya sistemi harika oldu artık. Bir de cihaza bağlı olarak vites körüğünün yanından usb bağlantısı çektirdim. Artık wınn ile araçtan internete girebilmem mümkün 🙂 tabi güncel navigasyonda buna dahil 🙂 Doubl-din ve dış kasası , amfi , bas , hoparlörler, geri görüş kamerası montajı ile toplam maliyetim 1800 tl oldu ve bunu da kaskoya işlettim 🙂

çok güzel olmuş güle güle kullanın

Back