Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok şık olmuş güle güle kullanın

güle güle kullanın.bagaj havuzu üreten firmada ne kadar?

Diskleri boyadım tek tek krikoyla kaldırdım arabayı ümraniye **** acık parkında 😀
Zaten kendimde nalburum en kaliteli spreyi aldım yeşil yaptım 😀

güle güle kullanın.bagaj havuzu üreten firmada ne kadar?

teşekkür ederim. internet sitesinde 74 lira gözüküyor ama ben 60 liraya aldım.

http://www.ypsplast.com.tr/1-fiat-doblo-kisa-sase-koltuklu-van.html~incele

bugün çalıştığım bayiden dobloya orjianal doblo logolu paspas aldım kendi orjinal paspaslarıda sıfır ama doblo yazmıyor hoşuma gitti birde paspas geçmeli olmasıda güzel gerçi dobloma koyamadım

bugün çalıştığım bayiden dobloya orjianal doblo logolu paspas aldım kendi orjinal paspaslarıda sıfır ama doblo yazmıyor hoşuma gitti birde paspas geçmeli olmasıda güzel gerçi dobloma koyamadım

güle güle kullan

güle güle kullan oğuz kardeşim.

güle güle kullan.bende önceki gün bir güzel süpürdüm içini.hava karardı.silmesi kaldı.bir gün onuda yaparız inşaallah.

teşekkürler hepinize sokakta yol çalışması olduğ için doblou anneannemim bahçesine bıraktık hfta sonları gidip yıkıyorum iraz çalıştırıyorum buhafta gidersem yayacam

bende bugün komple içini sildim.eşiklerdeki kirler tam çıkmadı.kuruyunca güzel görünmüyor.aspimix ilemi yoksa loc ilemi silsem daha temiz görünür ki.

Dış:Sonax turuncu+UQW

İç:Loc+Plak2r

Trim/Lastik: Plak2r/Sonax jel

g9zcg.jpg

g9zdl.jpg

g9zf8.jpg

g9zfv.jpg

g9zh8.jpg

g9zjr.jpg

g9zkx.jpg

g9zm8.jpg

g9zny.jpg

g9zrl.jpg

g9zth.jpg

g9zv7.jpg

gb0gh.jpg

gb0kh.jpg

gb0ln.jpg

gb10u.jpg

gb12m.jpg

Kerim kardeşişm yalayıp yutmussun aracı maaşallah ışıl ışıl olmuş...

maşaallah.maşaallah.

Teşekkürler arkadaşlar🙂
Baki Abi profil resminden gördüğüm kadarıyla aydınlatma işinden anlıyorsun.🙂Birkaç soru sormak istiyorum.
1-Plaka lambalarını aksesuarcıdan aldığım beyaz led ile değiştirdim.Durmadan yanıp söndü.Tekrar orjinalleri taktım bi problem kalmadı.Tavsiyre edebileceğin bir marka varmı?

2-İç aydınlatmaları da led ampul ile değiştirdim ama ışık kapalı olduğu halde az da olsa yanıyor.Bunun çözümü varmıdır?

Teşekkürler arkadaşlar🙂
Baki Abi profil resminden gördüğüm kadarıyla aydınlatma işinden anlıyorsun.🙂Birkaç soru sormak istiyorum.
1-Plaka lambalarını aksesuarcıdan aldığım beyaz led ile değiştirdim.Durmadan yanıp söndü.Tekrar orjinalleri taktım bi problem kalmadı.Tavsiyre edebileceğin bir marka varmı?

2-İç aydınlatmaları da led ampul ile değiştirdim ama ışık kapalı olduğu halde az da olsa yanıyor.Bunun çözümü varmıdır?

Kerim kardeşim plaka lambalarını ledlerle uğraşma çok sık sorun yaratıyor ben mavi dipsiz ampulle çözdüm işi arıza lambasınıda yakmıyor...iç aydınlatma benimde led ama kapalıyken zayıf yanma işi maalisef oluyor çözümü dönüş yapmaması için diot koymak ama hiç gerek yok....günlerce yansa sıkıntı yaratmıyor 23 gün aracım garajda kaldı giderken ve gelince aküyü ölçtüm..0 .1 volt bile düşmemişti....

Teşekkürler arkadaşlar🙂

Kerim kardeşim plaka lambalarını ledlerle uğraşma çok sık sorun yaratıyor ben mavi dipsiz ampulle çözdüm işi arıza lambasınıda yakmıyor...iç aydınlatma benimde led ama kapalıyken zayıf yanma işi maalisef oluyor çözümü dönüş yapmaması için diot koymak ama hiç gerek yok....günlerce yansa sıkıntı yaratmıyor 23 gün aracım garajda kaldı giderken ve gelince aküyü ölçtüm..0 .1 volt bile düşmemişti....

Eyvallah Baki Abi 🙂

Back