Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun kerim abi babam öndeki araca 1 2 araba fark bırakıyodu ani frenlerde falan rahat rahat duruyoruz

Sağol Berat.Arada mesafe vardı aslında.Arabanın lastikler bitik.Balataları özel serviste daha ucuza değiştirdim.Çok kötü oldu frenler.Buzda kayar gibi kaydı araba.🙂

olsun abi sana bişey olmasın frenleri ve balataları en kaliteli bazemyle değiştirip yaptırmak lazım aslında bizim lastiklerde eski ama idare eder o yüzden peder gaza basmaya korkuyor

Sağol Berat.Arada mesafe vardı aslında.Arabanın lastikler bitik.Balataları özel serviste daha ucuza değiştirdim.Çok kötü oldu frenler.Buzda kayar gibi kaydı araba.🙂
Bizm dokunduğumuzda yerler ıslaktı hava yağmurluydu o yüzden kaydı yoksa olduğu yerde dururdu.

geçmiş olsun kerim abi. allah beterinden korusun.

Bizm dokunduğumuzda yerler ıslaktı hava yağmurluydu o yüzden kaydı yoksa olduğu yerde dururdu.

doğrudur Allah beterinden korusun

geçmiş olsun kerim abi ALLAH beterinden korusun

Bugün arabayı autokinge götürüdm.Kaput boyancak dediler.Yine autoking benzeri bir yere götürdüm.Değişecek dendi.Tanıdığım bi kaportacıya götürdüm.Kaputu düzeltiriz dediler.Vurmanın etkisiyle ön çamurluklarda kayma olmuş.Ön kapılar açılıp kapanırken çarpıyor çamurluğa çarpıyor.Çamurluklar sökülüp içten düzeltilecek. Kaputa lokal boya yapılacak.Yarın bırakıp cumartesi alacağım.

Bugün öndeki araç ani fren yaptı,bende kayarak vurdum arkadan *cry*
Kaputta boya çıkması olmadı.Sadece ezildi.Farın iç plastikleri kırıldı,plaka yamuldu, tampon hafif düşük duruyor.Kaput içeriden açılmadı tornavidayla açtım 😀
Bir ara autokinge vercem.
geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.

Bugün aracımı kaportacıdan aldım.Bu sefer işçiliklerini hiç beğenmedim.Kaputun bir kısmına boya,tamamına vernik atıldı.Ön tampon boyandı.Çamurlukların küçük bir kısmı boyandı.Yüzey ayna gibi parlamıyor.Bulanık,aşırı derece de portakallanma var.Tavanı düz vaziyette gitti(birkaç göçük vardı),Hiç göçük olmayan yerlerde göçükler var şimdi.
Bu portakallanmaya yetkili servis wet sanding yapabilirmi ?

dolmuşun içindeki beyaz ledi söktük kesip ön tepe lambasının yanına çektik kalanıda griye bişiler yaparım 😀

doblomu bu akşam iç dış yıkadım ardından teflon cila uyguladım

Az önce dışını detaylı bir şekilde temizledim.Su iticilik azalmış.Wax zamanı gelmiş. İçinin tozunu aldım.

bence ne olursa olsun wax her ay şart

Back