- Adı
- Fethi
- Kan Grubu
- 0 -
- Meslek
- Serbest
- Aracınız
- Başka Araç
- Modeli
- Diğer Model
- Araç Yılı
- 2013
- Renk
- Beyaz
hayırlı olsun...app plaka yaptırdım🙂
Polisajdan sonra arabayı böyle yıkayıp hızlı cila geçersen ve ayda 1-2 ay da bir yenilersen uzun süre parlak kalır🙂
Geçmiş olsun.....Bugün öndeki araç ani fren yaptı,bende kayarak vurdum arkadan *cry*
Kaputta boya çıkması olmadı.Sadece ezildi.Farın iç plastikleri kırıldı,plaka yamuldu, tampon hafif düşük duruyor.Kaput içeriden açılmadı tornavidayla açtım 😀
Bir ara autokinge vercem.
Geçmiş olsun.bizdede aynısı olmuş.bizde vurduk vurdumuz symbolü bizm doblo biraz itekledi.allahtan bizm dobloda çizik dahi oluşmadı. 😀Bugün öndeki araç ani fren yaptı,bende kayarak vurdum arkadan *cry*
Kaputta boya çıkması olmadı.Sadece ezildi.Farın iç plastikleri kırıldı,plaka yamuldu, tampon hafif düşük duruyor.Kaput içeriden açılmadı tornavidayla açtım 😀
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun.bizdede aynısı olmuş.bizde vurduk vurdumuz symbolü bizm doblo biraz itekledi.allahtan bizm dobloda çizik dahi oluşmadı. 😀Bugün öndeki araç ani fren yaptı,bende kayarak vurdum arkadan *cry*