Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün selenia yağ + tüm filtreleri değiştirdim.. Toplam 170 TL...

Ayrıca klima birden soğutmaz olmuştu... Gaz boşalmıştı, onu baktırdım... Arabayı birine vermiştim bi ara sanırım o zaman oldu altını sürtmüş klima borusu delinmiş.. boru 30 tl klima gazı 100 tl işçilik 20 tl toplam = 150 tl ye bitti...

Dün bayağı bi hafifledim analayacağınız..*tongue*

yok sadece çalışırken çalışıyo kamera yolcuları falan çekiyo hani yolcularla tartışıyoruz falan

Ayrıca klima birden soğutmaz olmuştu... Gaz boşalmıştı, onu baktırdım... Arabayı birine vermiştim bi ara sanırım o zaman oldu altını sürtmüş klima borusu delinmiş.. boru 30 tl klima gazı 100 tl işçilik 20 tl toplam = 150 tl ye bitti...

abi geçmiş olsun ucuz atlatmışsın bu yüzden başkaları araba hiç vermek istemiyorum adam kendi malı gibi kulanmıyor..ne yazıkki

abi geçmiş olsun

berat ne işe yarayacak

bende anlamadım ama şu anda 2 durak ta var kasa yapıcakalr galiba aslında bi işe yaradığı yok boşuna masraf

hayırılısı olsun

yok sadece çalışırken çalışıyo kamera yolcuları falan çekiyo hani yolcularla tartışıyoruz falan
hayırlı olsun

hayırlı olsun.

hayırlı olsun.

abi geçmiş olsun ucuz atlatmışsın bu yüzden başkaları araba hiç vermek istemiyorum adam kendi malı gibi kulanmıyor..ne yazıkki

Sağolasın Recep.. İşte vermeyince olmuyor bazı durumlarda... Ama klima canmış ya.. Piştik arabanın içinde 15-20 gün..

geçmiş olsun mehmet ali abi.

cumartesi günü dolmuşun yatı var kayışlar değişecek yağ hava filitresi değişicek otomatik kapının zinciri atıyo o gerilecek arkadan sesler geliyo ona bakılacak öndede bişi varmış galiba bide sol ön kapının menteşemidir nedir altta bulunuyo o yapılacak yani çokkk iş var

bu akşam dobloyu ilk önce gidip bi yıkattım ama kurulatmadım ben çünkü cila ile kuruluyorum ardından bi iç dış giriştim lastikleri çamurluk içlerini yıkayıp parlattım bide hızlı cila yaptım süper oldu

doblonuz istediğiniz gibi oldu mu

Bugün m82+radiant wax uygulaması yaptım.fk1000p atcaktım yağmur başladı.Radiant waxın etkisi gitmişmidir ?

Gaz yağı ile ziftleri temizledim.

bgq42.jpg

bgq52.jpg

Uygulama sonrası görüntüler

bgq9w.jpg

bgqh9.jpg

bgql6.jpg

bgqn5.jpg

bgquj.jpg

bgr7v.jpg

bgr9b.jpg

bgrcp.jpg