Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dolmuşa koltukların altına led çektik üstünede kırmızı led çektik dreksiyonu kırmızı sedef kaplattık dikiz aynasını genişlettik egzozu siyaha boyamış bizim şoför kayışlar değişti sağ aksı değiştik ve bi kaçtane bişi daha yaptık ama bilmiyorum 1000 tl masraf yaptık

griye gelince egzozu ve öne kadar gelen boruyu değiştik ses gelmiyo artık egzozdan egzoz kafasınıda taktırmadım

bgu2x.jpg

bgu4x.jpg

bgu5p.jpg

bgu67.jpg

bgu6v.jpg

bgu7p.jpg

buda günün fotosu 😀 😀

güzel olmuş hayırlı olsun.

hayırlı olsun......

maşallah maşallah.

(link)

Bu aynadan 2 tane aldım , yoruma kadım biraz da🙂 , taktım ama aynayı ne kadar ayarlasam da yere bakıyorlar, açıyı yukarıya baktıramadım, tüm vidaları söktüm takrım olmadı.🙁

hayırlı olsun.

biz de dün yıkandık doblomla iç dış komple. su tazzikli olunca kendimi de yıkamışım farkında olmadan. 🙂🙂

dün grinin içine led çektim dolmuştan artanı ve yeri değiştik dobloyu ne zaman yıkasam bende yıkanıyorum abi 😀

serinlemek iyi oluyo aslında 🙂🙂

aynen aradasırada havaya tutuyorum hortumu 😀 😀

Bugün dobloyu ilaçlama pompasıyla yıkadım.İlk önce hortumla su tuttum.1 kovaya su doldurdum.İlaçlama pompasının içine 2 kapak sonax şampuan koydum.Araca püskürttüm.Köpük fena değildi.Köpük sıktığım yerleri mikrofiber süngerle geçtim.Her bir panelde süngeri kovada temizledim.Sonra duruladım ve bimin bol tüylü bezleriyle kuruladım.Ardından meguiars uqw(hızlı cila) uyguladım.Lastiklere meguiars endurance sürdüm.Plastiklere meguiars trim detailer sürdüm.Camları clin cam temizleyici ile temizledim.İç plastikleri uzay toz kovar ile silip atas plak2r uyguladım.Araba bayağı bir rahatladı 😀

maşallah. parlamıştır yine. parlamak ne kelime yanıyodur cayır cayır 🙂🙂

Teşekkür ederim.Parlaklık fena değil.Telefonun şarjı bitikti fotoğraf çekemedim.

Back