Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar 1.9 multijet 2008 model doblo kullanan varmı arabam marşı sürekli geç alıyor marşda elimi uzun tutuyorum sürekli yoksa çalışmıyor nedeni ne olabilir yada başına gelen varmı acaba yardım edin lütfen

Ayna altı aydınlatmamızı taktım.yardımlarındam ötürü @yncosman60 çok teşekkür ederim.
IMG_0658.JPG

IMG_0659.JPG

IMG_0668.PNG

@aozgur
Rica Ederim Başkanım çok güzel olmuş hayırlı olsun darısı @mesut170 başkanımıza 👍:krnz:

Arka Surgulu Kapinin Orta Raydaki Rulmanları Tornacida Deistirdim .

Ön Cama Mucur geldi Kirildi Camida Deistirdim Kaskodan .(Tamcam Marka )

Kaskodan Cam Deistiricekseniz . Kesinlikle Orjinalini Istetin .

Yilda 1 Tane cam Deistirme Hakkiniz Bulunmaktadir Haberi Olmayanlar Icin.

@mesut170
kemale taktırırız abi anahtarı bıraksan

@aozgur

@volkan guney
maşallah

@mesut170
Abi sen arabayı gönder Tokat a Ben takayım 🙂

@mesut170
unuttum abi vallapardon

@volkan guney
maşallah

Arabayı alalı bir kaç ay oldu. Bu konuyu yeni gördüm. Toptan yazayım.
Expertizde motor %80 gibi birşey çıkmıştı. Enjektör bakımı notu düştüler.
Gittim tüm filtreleri ve yağı değiştirdim. Enjeksiyon temizlettim ama araba yinede istediğim performansı vermedi. 145 zor görüyordum(1.9 d2).
Nerdeyse arabayı tekrar satılığa çıkaracaktımki eski servis kayıtlarına ulaştım. Meğerse triger seti hiç değişmemiş. (normali 100bin veya 5sene) tam 8 senelik kayış.
Gittim Triger seti + Şanzıman kulağını değiştirdim.
Sonuç : Araba kudurdu meğerse sent atmış. Devir saati 3ü zor geçerken şuan 4ü çok rahat geçiyor. Tamirciyle yolda denedik 140 4le görüyor çok rahat. Ama araba parçalanacak gibi titriyordu.
Tekrar gittim bu sefer rot balans. 3 teker balansı yedi. 4. arka sağ teker bildiginiz yumurta olmuş. Doğrultma yapıldı mükemmel olmasada artık titreme yok. Artık kalkarken gaz pedalından tırsıyorum hemen patinaj. Tekrar expertizde motoru ölçtürecem inanılmaz bir değişim var çünkü.

Bu arada expertiz sözde süspansiyon kontrol ediyor ama sağ ön patlak çıktı. Aldığım adam 5 sene sadece binmiş. Şimdilik değişmedim ses yapmıyor ama yağ kaçağı var. Motorun içinden çıkabildim artık görsel geliştirmeye geçecem kısmetse.

Back