Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@MEHMET78

Kalorifer acikti Malum Kis Ayindaiz 10 15 kilometre yapdim 120 130 Sonra Kirmizi Isikti Bi Durdum Buhar cikiyor Kaputtan. SONRA kaputu acdim egr kapagindan geliyor isde . Zateb Egr Kapaginn Icinden Motor Suyu Geciyor .

Bu arada Vites Yayi tek Satilmiyormus Yedek Parcaciya Sordum Soyledi. Fakat servise ugrayamadik

@MEHMET78
Bagaj kapağını açtığın zaman senin gördüğün kenardan ressimde soldaki parçanın solundan açılıyor tırnağını tak az kaldır çok narin bişey tırnağı kırmadan çıkart sonra kapağı aynı kenardan altını tutarak kaldır ampulü çıkar. Parçanın arkasındaki soketi de çıkar küçük bir tırnağı var. Kabloları sıyır sıyırdığın yerler birbirinden uzak olsun yan yana sıyırma. Ledin kablolarını fitilin kenarından sokarak içerden ucu bi şekilde çıkar telle falan. Bagaj kapağı açıkken ledlerin kabloları ile aydınlatma kablolarının + - sini belirle ledin yandığını görünce bagaj kilidine tornavida tak elektriği kes kabloları güzelce bantla ampulü geri yerine tak. Ampulü takmazsan ledler sönük kalıyor. Tırnağı söktükten sonra bağlantı 10dk nı alır.
uploadfromtaptalk1450302115984.jpg

Belirtmeden geçemeyeceğim çakardan daha arabanın rengi dikkatimi çekti. Çok hoş.
Çakar uygulamasıda güzel olmuş, bende yaptırmayı düşünüyorum fakat araç muayenesi esnasında bir sorun teşkil edermi ?
Kararsız kaldım..

@hasan Adıgüzel
Internetten alabilecegim bi link atabilirmisiniz ? Aldiginiz hosunuza giden ? Lip ?

@Sezgin Tok
Baska Tip Olanlar Varmi Sezgin ? Bugun nigdede gezdim tunincilere hep bundan var cok sert hosuma gitmedi tipi felan

Mehmet Maşallah çok güzel bi rengi var ALLAH kaza bela vermesin

bende yıkadım.silecek suyunu antifrizli su ile fulledim.100 tl lik yakıt aldım.

hayırlı akşamlar
bugün 20000 ilk bakımını yaptırdım biraz geç kaldım 21300 de yaptırdım servis çok pahalı geldiği için sanayide yaptırdım gayen uygun oldu
baya kirliydi yıkandı cuma da muayenesi var onu da hallettik mi bi süre rahatız 😀

Geçen hafta taktırdığım tampon lipini D1 lerde alt kısım düz olmadığı için yukarı doğru bakıyor olmasından dolayı yapı marketden aldığım havalı pistonu önce siyaha boyadım ve sonrasında montajını yaptım.Resimde de görüldüğü gibi açık olan yerlerini krom yapmayı düşünüyorum.

PPp6nQ.jpg

Back