Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@Sezgin Tok
Orjinal Sari Apmulu Sokseydiniz Bence Gerek Yok Bnde 2 Yana Cekdim Iptal ettim Sari Ampulu

@xxcarsixx
hayırlı olsun kaca aldınız ve montajını kim ve kaca yaptı

@Smpo
sarı ampulu söktük ama ledlerde ışık şiddeti az da olsa yanmaya devam etti.
mecburen oda yanıyor.

Egr Kapagı Deistiyoruz Simdi Ve Vites Halatlari 2 Side Opar Marka . 275 lira verdik . Parcalara .

@Smpo
aracınız 1,3 mü 1,6 mı?

Aracim 1.6 105 lik . Egr Kapagı Opar 150Lira vites Halatlarida 125 Lira . Skintı Gitti . Vitesleriniz Sertlestiyse Aracinizda 4 5 Yasina Geldiyse Bence Deistirin 🙂

Unuttum Simdi Aklima Geldi Vites Halatlarini deistiriken Baya Bi Gousun Altt Taraflari Soktuk Vites Bostayken Saga Veya Sola Cektinmi Kaliyordu Geri Ortaya Gelmiyordu Onunda Yayi Varmis Arkadaslar Yay Kirilmis Onuda Yarin Kayseriden Bulanilirsem alacam Ins
IMG-20151216-WA0002.jpg

IMG-20151216-WA0001.jpg

@Sezgin Tok
Müdürüm bu uygulama harika olmuş.Bu cob led ile alakalı bilgilendirir misin bizi.Kaç w,kaç cm,hangi siteden kaç TL ye aldın aynısından banada lazım

@ŞENER

sitenin ismi (link),
bize yakın olduğu için elden aldık. ürün linki (link)

@ŞENER
İnternetten veya aksesuarcıdan cob gündüz ledi al. Bagaj aydınlatmasını sök soket kablosunu sıyırıp ledin kablosunu bağla. Ledide istediğin yere yapıştır. Normal ampulde üstünde kalsın ledin sönmemesini engelliyor.

@Smpo
şimdilik sıkıntı yok Allah a şükür.egr kapağına ne olmuş.

@Sezgin Tok
bagaj aydınlatmasını nasıl çıkarıyoruz.

@MEHMET78
Biraz fönle ısıt tırnağını kırmadan yumuşakça yavaş bi şekilde çekip düz tornavida ile tırnağı içten destekleyip çıkarmaya çalış ama çok nazik kırılırsada üzülme az bi çeksen kırılıyor.

@MEHMET78

Egr Kapağı Zaten Sert Plastik Bir Malzeme Motor Suyu Geciyor Icinden Ve Egsoz GazidaGeciyor .
Zamanla Isiyarak Soguyarak Catlama Yapiyormus 5 Yil Oldu Zaten Deistirdik 🙂

@Smpo
çatladığını nasıl anladınız.ya da nereden anladınız.hani bizim başımıza da gelirse önceden nasıl anlarız.

@Sezgin Tok
tırnak ne tarafta hangi tarafa doğru itmek lazım.

Back