Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@ceyhungulen
Hayirli olsun güzel olmuş.
İnsan bir haber verir. Bizde atlar gelirdik.
Bidahakine artık inşallah.

@oktay_1975
Abi akşam öyle bir anda oldu. Planlanmış bişey değildi. Aklımdasın bu hafta çarşamba günü buluşabiliriz haberleşiriz abi.

biraz antifriz(kırmızı-organikmiş.biz bile organik yiyemiyoruz doblomuz organik yiyor.) ekledim 5 yılda ilk defa azalan kısım kadar.ölçtüğümüzde -17 çıkmıştı biraz yükselmiştir.stepneyi indirmek için biraz uyğraştım inmedi.bakım zamanı birazda ustayı uğraştırırız şansımıza artık.

Arac suan babamda abi yarin atabilirim. Abi 6mm hortum aldim fitilleri cikarmadan elektrikçiler in kullandigi kılavuz vardir onla yol veriyim dedim 1 metre anca gitti soktum fitili ek yerinden duzgunce kesip kılavuz yardimiyla hortumu icine koydum kapilar took kapaniyo ve ruzgar girmez diye tahminediyorum

Internette bu hortumun videosu var arkadaslar ?

@oktay_1975
Abi inan yemekten kaldırdı sezgin.
hasanın yanında çay muhabbet derken folyolar yapıştı bende anlamadım ne olduğunu.

Bu fitile geçmiş hali ben fitili soktum ek yerinden guzelce kestim sonra fitilin icine biraz deterjan döktüm kaygan olmasi icin sonra fitilin icine klavuzu surdum diger ucundan cikan kılavuzun ucuna hortumu takip cektim sonra fitili guzelce hızlı yapıştırıcı ile yapistirip fitili kapiya takmaya başladım fitilin ek yeri belli zaten alt tarafta oraya dikkat edin sokup takarken ayni yere denk getirin cunku kıvrımlı yerler tam otursun

Dosyalar

• 20151208_180236.jpg
    20151208_180236.jpg
    25,8 KB · Okunma: 54
Kapi cok tok kapaniyo 100 den sonra ruzgar aliyodu bazen suan almaz bence yanliz hortum alırken slikonlu yani yumusak olmasina dikkat edin sert kesinlikle olmayacak metresini 1 liraya aldim onlere 8 metre falan gidiyor

Back