Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@Alirüzgar
Rica ederim ne demek

@bingolizm
Aracın D2 mi D3 mü

@mesut170

kapilari kapattigim zaman ledler hafif yanil kaliyor bu siparis ettiginiz ledlerde varmi o skntilar ?.

Bendede oluyor ledler az akım çektiği için bir süre cılız şekilde yanıyor.

4.5 yıl sonunda akü bitti. hafta sonu aküyü değiştirdik.

@melrock
Akü markasi ne aldin ve fiyet ne kadar banada lazim bii akü

@Musaali34
kokuyu engelemek için kılıma çıkışlarına yanı o borulara sıkılan bakteri önleyiciler var hem güzel kokuyor hemde bakterileri engeliyor birde yaz günü polen filitresini bakımları gelmeden değişmeni tavsiye ederim ben sürelki kunaldıgım için bu yaz 3 defa değiştim zaten 10 lira gibi cüzi bir fiyat hele sıgara içiyorsanız ve kılımayı sürekli kunanıyorsanız bende ayda bir defa değişin yoksa arabanın içi leş gibi kokuyor sonra burun boğaz enfeksiyon kapıyor insan arabanın içine aynanı altına 7 hafta giden kokular var cam ağacı gibi ondan tak birtane koltukların altına birertane o kokudan koy yada kolonyalı mendil koy iki günde bir degişirsın basit şeyler 🙂

@melrock
4.5 yıl iyi gitmiş valla yeni aldığın aküyüde güle güle kulan akünün uzun süre gitmesi aslında bizim elimizde araba calişmıyorken aydınlatma lambaları ve teyip acık kalmazsa arabada herhangi bir kacak olmadığı mudetce belli bir marka aküyü (yan sanayi olmayan ) en az 5 veya 6 yıl kulana bilirsin

@m_ates27
benim tavsiye edeceğim akü markaları mutlu varta ve celik servis konusunda sıkıntı yaşamamak için bunlar şart 12 v 60 amper akü ortalama 190 lira civarı bu mutlu akü varta biraz pahalı 230 lira celik akü de 190 lira ama benim tavsiyem mutludan yana cunku gaziantepde mutlu akü servisi süper garanti konusunda sıkıntı yaşatmıyor adamlar akü arızalıysa bir gun kalsa bile garanti bitmesine sana yeni akü veriyor
190 liradan 30 lirada depozito düşer eski aküye kalır 160 lira 2 yıl garanti tabi araç ticari değilse

taçariden kastım şehir içi taksi değilse 🙂

@dgknaksesuarcıların hemen hemen hepsinde var gaziantepde fiyatı 4 cam için 60 lira montajı kendileri yapıyor zaten 👍👍

@m_ates27
ben aslında araştırıp alamadım. işim aceleydi, araç da yerinden kalkmıyordu. evin önünde takviyeyle bir kez çalıştırıp doğruca sanayiye gittim. orda ustam elektrikçi çağırıp kontrol ettirdi. akü ölmüş denince kendi akücüsüne telefon edip fiyat aldı. benim doblo 1.6 otom. start-stoplu. 72Ah start stoplu akü elinde bir tek Povver varmış o an. ondan alıp taktılar. Mutlu'nun yan markası. 250tl verdim aküye. bence fazla ama dediğim gibi o an acil lazımdı. uğraşamadım, ordaki fiyata, o anda aldım.

@melrockgüle güle kulan mutlu 72 amper eskiyi verince 200 tl 50 lira fazla vermişsin hem pover mutlunun yan sanayi değil ama neyse canın sagolsun

@hamzakarakaya
Povver'ın kendi sitesinde de iletişim bilgileri olarak Mutlu Akü gözüküyor. Yani Povver'ı da Mutlu üretiyor.
(link)

@melrock
Alınmış alınmıştır kafana takma güle güle kullan hayrını gör

@melrock
Hayırlı olsun güle güle kullan

Back