Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@MuRaT09
Servise gitmeme kararına saygı duyarım ama servis fiyat olarak pahalı olsada garantisi olan araçlar için gayet güzel birde biz bu konuda bayagi sansliyiz hemen yanımızda servisten ayrılma üç tane pırlanta gibi ustalar var dukkan komşumuz sağolsunlar bize her konuda yardımcı oluyorlar anten orjinal olduğu için bayagi pahali ama olsun canın sağolsun en azından onumuz kış tavandan sızma yapmaz kafan rahat kulanirsin

@hamzakarakaya

Aynen hamza abi önümüz kış olduğu için,araç yıkarken falan su almasın diye yaptırdım zaten.Malum benim anten krom olunca uzunluğuundan dolayı aşağı düşüyordu zaten kökünden kırılınca da anteni de kesip kısalttım ama daha takmadım.

@MuRaT09
İyi etmissin Güle güle kullan kazasız belasız

@hamzakarakaya

Eyw. Abi.

@MuRaT09
Eyvallah kardeşim

Kısa Ufuren Egsoz Ucu Aldim 🙂 20 Tl . kaynamaya iscilik 10 tl . 30 tl ye super oldu . Devir 30 de otmeye basliyor ben oyle istedim 🙂

@Smpo hayırlı olsun güle güle kullan

Saolasinn Ufurtuyoruz 🙂 Amcam Var Araba hastasj bugun konusduk pul attir icine diyor 🙂 pulu attirsam tum nigde yikilir heralde 🙂 Bi Arada Videosunu atarim

Eksosun içine pul değilde bilye atarsan iyi olur ben Ford kamyonda yapmistim 🙂🙂

(link)

bende tepesini yeşil baranda ile kapattırdım.Rabbim cümlemizi korusun.yoksa 2 dakika bile sürmüyüyor ortalığı mahvediyor.

bugun d4 trekking mizi teslim aldık🙂

Dosyalar

• yeni.jpg
    yeni.jpg
    88,4 KB · Okunma: 42
Hayırlı olsun güle güle kullan Rabbim kazasız belasız sürüşler nasip etsin

Ve maximize spoylerimiz çok yakıştı

Dosyalar

• FB_IMG_1442084844426-1.jpg
    FB_IMG_1442084844426-1.jpg
    64,5 KB · Okunma: 47
  • FB_IMG_1442084988974.jpg