Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@SoNsUzAşK
Al benden de o kadar

bugün dobloda değişikliğimiz ayrılmak oldu

bugün çok sevdiğim doblomu sattık yeni sahibi güle güle binsin inşallah çok iyi bir insana düştü ve sıfırından farksız bi doblo aldı

birde sabah tahlissiz bi olay yaşadık satışını vermek için alıcı arkadaş ile buluşmadan bir saat önce bi kamyon sol kapıya çarptı ama boya bozmadan yaptırdık satışını verdik doblonun

@doblo vip premio
Hayırlı olsun tekrar doblomu yoksa klasman mı değişecek

ALLAH izin verirse d4 alacağız inşallah bu aralara başka binilebilece bi araba yok doblo parasının tam karşılığını veriyor d1 d2 ve d3 kullandık hepsindende çok memnun kaldık inşallah d4 te olacak

@doblo vip premio
Doğru karar tebrik ederim sizin adınıza sevindim alacağınız d4 de şimdiden hayırlı olsun

@doblo vip premio oğuz hayırlı olsun. Allah gönlüne göre versin. sattığın adam çok şanslı tertemiz bi doblo sahibi oldu.

teşekkürler

alan arkadaş dediğiniz gibi çok şanslı sıfır doblo aldı

@doblo vip premio

Oguz bu doblodan nasıl ayrıla bildin. 🙂🙂

Hayırlısı Rabbim gönlüne göre versın inşallah Şimdiden hayırlı olsun.

Güzel gitmeden güzel gelmez yapacak birsey yok hayırlısı olsun kardeşim

@doblo vip premio
geçmiş olsun. hayırlı olsun.

hepinize çok teşekkürler

Mustafa Abi zor oldu ama ayrıldık doblodan yenisi gelecek inşallah ama oda benden zor ayrıldı tam gider ayak kapıya çarptılar noterse sistem gitti falan baya aksilik oldu ama iyi bir aileye gitti

doblom 64 binkmde sıfırndan farksız orjinal 2011 modeldi 35 bintlye verdik

nasipte doblo treeking düşünüyoruz

Geçen ay tatilde geri geri gelirken ağacın dalına takılıncı anteni kırmıştım.Kaç gündür sanayiler de yaptırmaya çalışsam da bi türlü yapan çıkmadı.Bilmeyenler için tavan döşemesi vs... sökülüyor.Aracı alalı yaklaşık 4 yıl olmasına rağmen hiçbir zaman fiat servise gitmeyen ve gitmeyi de düşünmeyen ben mecbur olarak gittim, gitmez olaydım.Sadece Antenin gövdesi için 100 tl + 50 tl işçilik istediler ne yalan söyliyeyim içeme oturdu valla.Sonuç olarak yaptırdık kavga - dövüş 140 tl. verdim.

Back