Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@üzeyir38
ben d1 imde değiştirmiştim.d3 te yeni değiştirttim.lamba olmadığı için.ama bundan sonra internetten alıp kendim değiştiririm.inşaallah lazım olmaz.4 yılda ilk defa patladı. sizde değiştirebilirsiniz.ama elektrikçide de değiştirebilirsiniz lamba almadıysanız.ben çiftine 30 tl verdim.internette 10 tl civarı idi tanesi kargo ile hemen hemen aynı yere gelir.

@MuRaT09
dayson boyaya zarar verir mi bi de daysondan sonra birde vidaladınız mı

beyaz ışık beni açmadı.iyi göremiyorum nedense.

bir çift far ne kadardır sıfır veya çıkma d3 farlara led mercek felan yaptırıcam orjinalleri bozmak istemiyorum yeni bi çift alıp yapsam diye düşünüyorum

@MEHMET78
Evet bagaj lambasından aldım

image.jpg
Bugün doblomuzda böyle bir çalışma yaptık. Ordu'dan selamlar 🙂

@yasinmert
sizin lastiklerde 205 sanırım. memnun musunuz?

@yasinmert
doblo nun renkli olması hosuna gitti nasıl yaptınız 😀 bende siyah beyaz yapabilirim 😀

@gökhangün

Lipi taktığınız yerde boya mı var? benim tamponun altı plastik zaten boyada yok.Boyaya zarar vermez.Garanti olsun diye evet vidaladım 😀

Evet gün geçmiyor ki yeni bir değişiklik yapmayalım 😀 Sanayi de canım sıkıldı ne yapayım derken farı ve tamponun gri yerlerini boyadım.Sprey boya aldım tabi ki Tampon siyah için olanını parlak değil mat oluyor.

İlk hali ve güzelce bantladım önce ;
VVZXQj.jpg

Boyama ve sonrası ;

OqW98z.jpg

7kOXda.jpg

Kapı ve arka hoparlörleri yeniledim. Arkaları çok kolay değiştirdim. Orijinal söketleri iptal etmedim ne olur ne olmaz. Kapılar kolay sökülüyor. Sökerken birkaç tane tırnak kırıldı onları değiştirdim. Bass yolda geliyor.
Kendinden amfili slim kutu 20cm bass winfu marka. 200tl.
Önler sony xs-gt1638f 50tl
Arkalar sony xs-1038f 30tl
uploadfromtaptalk1436628040677.jpg
uploadfromtaptalk1436628066317.jpg
uploadfromtaptalk1436628092541.jpg

@Sezgin Tok
Ses kalitesinden dolayı bende değiştirmek istiyorum kapıları ve arkaları ses kalitesi düzeldimi. Ben basss ve anfi kullanmıycam diğerleri yeterli. Kardeş memnunmusun basdan tiz den ses nasıl

Bass da öyle ahım şahım farketmedi ama eskisinden tok vuruyor. Tizler de iyi çıkıyor eskisi gibi değil kısık seslerde dahi seste yavanlık yok. 28 e kadar bozmadı bass vurduğu zaman sesi bozmadı. Ama bass yinede yetersiz o yüzden bass sipariş verdim. İlerleyen günlerde navitech double alacağım.

Back