Abi ayda 1 cila hafta sonundan hafta sonuna hızlı cila atıyorum. Yıkama şampuanıda cilalı şampuan.
Fırçasız olmuyor bende microfiber bez aldım fırçaya bezi geçirip anneme diktirdim pamuk iplikle yıkıyorum her yerine sürüyorum yoksa üstüne yıkama süngeri yetişmiyor. İçinede iç cila atıyorum. Parlatıcı.
Eyvallah kardeşim. 👍 Valla renk güzel de en ufak kir,toz belli ediyor malum çalıştığım yerde çok toz oluyor araç.Bir daha alırsam,değiştirirsem falan direk beyaz alacam
Sezgin belli zaten renk süper gölgede bile yanıyor resmen hele güneşin altında göz alıcı olur doblon🙂
ALLAH nazarlardan korusun
şu fırçaya mf bez geçirmek mantıklı ama kurutması zor oluyordur
ama ilk önce imkan var ise tazlikli su ile kaba çamuru temizle tip sür bezi
ben mf eldiven ile yıykıyorum dobloyu tavanı yıkamak zor olutyor ama olsun
Murat Abi d1 premio bizdede vardı füme renk koyu olduğu için tozu belli ediyor ama çok güzel parlayan birenk ben onnada çok iyi baktım her ay boya koruma attım arbanın boası ilk günkü gibiydi
Aslında benimkisini de bi boya koruma yapmak lazım.Maşallah burdakiler pasta+cila+boyu korumaya en az 200 tl. istiyorlar.Onuda kendim yapacam bu gidişle.
@MuRaT09
O paraya makina alın ve kendiniz yapın.
Arabanın kaporta aksamı hariç geri kalanını kağıt bant ve naylonla kapatın aralara kağıt bant atın pasta ve cila kaporta akşamından başka yere bulaşmasın sonra güneşsiz bi havada kendiniz yapabilirsiniz. İleride yine lazım olacak.