Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yağ + Filtreler vs.. değişti periyoduk bakım falan işte 😀

4LoL8A.jpg

@MuRaT09
Bu dobiler hep uçmaya hevesli her zman yulsekteler 😀😛😀
Hayırlı olsun bu arada

bu füme gerçekten çok güzel bi renk maşallah

bence iyi bir pasta cila için 200tl az bile emek isteyen bir iş

@b_ates27

Sağolasın.

@doblo vip premio

Aynen öyle yapan arkadaşlarım var sabah başlayıp akşam bitiriyorlar 1 arabayı 😀

Öyle olmuyor herkez yapamaz sezgin her baba yigitin harcı Değil makinayi kullanmak çok onemli fazla bastirdinmi vernik yanigindan baya tanigina kadar gidebilir dalga giderici olucak pasta dalgası olusur pasta cilada herkez yapamaz anlican he yaparsın yapmak var yapmak var oyüzden pahalı pasta cila el ve bilek emeği .="Sezgin Tok, post: 115383, member: 7229"]O paraya makina alın ve kendiniz yapın.
Arabanın kaporta aksamı hariç geri kalanını kağıt bant ve naylonla kapatın aralara kağıt bant atın pasta ve cila kaporta akşamından başka yere bulaşmasın sonra güneşsiz bi havada kendiniz yapabilirsiniz. İleride yine lazım olacak.[/QUOTE]
Oyle

eğer makina tecrübeniz yok ise devirli makina kullanmayın kaş yapayım derken göz çıkarırsınız

benim makinam amotör tip ama benim işimi görüyor çünkü kuralına göre yıkıyorum

@doblo vip premio

Valla kardeşim öyle bir anlatıyorsun ki ; yakında olsam gelir direk sana yaptırırdım 😀

bugün istanbulda hava güzeldi sabah gidip dobloyu yıkattırdım evin öüne gelip iç dış komple temizledim boya korumamızıda uyguladık saba saat 9:00da başlayan temizlik saat 15:00 gibi bitirdim ama değdi

kayınpedere dün servisten hava filtresi aldırmıştım.bugün onu değiştirdim.birde evin önünde bir güzel yıkadım.

önce güzel bir yıkandı paklandı.Akşama doğruda muayenesini oldu.Sıkıntı çıkmadı Allah'a şükür.

Dosyalar

• DSC_1428.jpg
    DSC_1428.jpg
    831,3 KB · Okunma: 38
  • DSC_1429.jpg
    DSC_1429.jpg
    541 KB · Okunma: 32
  • DSC_1430.jpg
    DSC_1430.jpg
    581,5 KB · Okunma: 29
  • DSC_1431.jpg
    DSC_1431.jpg
    413,6 KB · Okunma: 35
  • DSC_1432.jpg
    DSC_1432.jpg
    567,8 KB · Okunma: 32
Direk mat kaplama işide tamam yarın kampanalar taşlanıp 16" performans lastikli borbetlerimizide takınca yaza hazırız...
2015-03-26 18.05.03.jpg
2015-03-26 18.05.03.jpg

bugün ailece alısverişe gitim döönüş yolunda emniyet müdürlügünün karsısında lastigim yarıldı bende istetmeyi taktım en yakın bir lastikciye gittim llastigin 4 tanesinide değistirdim ilk defa basıma geldi böyle lastik yarılması

Geçmiş olsun saat kaçta oldu

Yiğit Abi geçmiş olsun

@doblo vip premio
sagolasın gardasım allah razı olsun

Geçmiş olsun. Ayni olay kurban bayramında benim basıma geldi. Canakkaleden dönüşte lastiğin biri yarıldı. Stepneyi taktim geldim bursaya. Bayram tatili dolayısıyla her yer kapaliydi lastiği yaptiramadim. Tatil sonu lastikciye giderken bir lastik daha yarıldı. Ben de 1 takim lastik aldım. Hem de lastikler daha 10.000 km yapmamıştı. Oluyor bazen.

Back