Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lastik çok önemli ya çok dikkat edelim. Masrafından kaçınmayıp kaliteli olanı kullanmak lazım.

Samsun-Tekkeköy'de 2006 yılında sol ön lastiğin yarılması nedeniyle karşı şeride atlamışlığımız var. Şükür ki karşı şerit bomboştu. Lastikler de yeni ama ucuz kalitesiz bir şeydi. O gün bugündür lastiğe çok önem veriyoruz.

D3 Dublexsimin arka silecegini degistim istanbul gurses otoya gittim bana silecegin koluyla birlikte komple satiyoruz dedi benim saglam dedim neden komple aliyimki sadece silecik silikonu bozuktu ve sacma dedim almadan ciktim halkalida ozkar servisi aradim sadece silikon satiliyor dedi sinir oldum bu gursese saglam silecik kolunu zorla degistircekler bidahada yanindan gecmem fiata sikayet edicem fiata sahtekarlari orjinal bosh parca 22.5 tl ve kendim taktım parçayı şimdi daha temiz silme.

Yeni sponsorumuz gürses otodan beklenmeyecek hareket

20150402_193512.jpg 20150402_193520.jpg 20150402_193617.jpg vites körüğünü kırmızı dikiş Yaptık.Paspaslarımı aracımın iç renginde bulup serdim

Son düzenleme:
@asaglam
valla gerçekler acı ben aracımı oradan aldım ama servis için götürmeyi düşünmüyorum.

henüz yapmadım ama bu hafta yapmayı planladığım bişey var kimseye dokunurmayacağım kendim yapacam.ayırıcı takıp çift korna bağlamayı düşünüyorum.
önceki 4 aracımdada vardı ,yerine göre kullanıyordum neden dobide olmasın.ayrıca bagajdaki sarı led aydınlatmayıda beyaz yapmayı düşünüyorum.Bir anahtarda oraya takacam.
süper bişiylerr olcak 😀

@berkayy
vitesin oradaki fiat logolou bardaklığı nerden aldınız 😀

Küllük üniversal armayı ben yapıştırdım. Anahtarlıkdan çıkardım.yapıştırdım.

En önemli eksik olanı da tamamladık 👍

Vlmlmr.jpg

22B2Aj.jpg

Her hafta Aksatmadığımız yıkama sonrası;

j4m4kr.jpg

GvavL2.jpg

Güle güle kullan yakışmış bu arada aracın Maşallahı var 🙂

@volkan guney

Teşekkür ederim 🙂 Aynı zaman da bugün spoiler siparişimizi de verdik.Yarın takılacak Allah izin verirse :ssrtcbya:

Sırayla gidiyorum diyorsun yani hayırlısı olsun

@volkan guney

Aynen öyle volkan abi.Jantlara da sıra gelecek de bi türlü kıyamıyorum orjinallere 🙁

Benim gibi yap Kışlıkları tak orjinallere çok büyük rahatlık

Back