@wilyimc
Binek araç işini görüyorsa Ticariden kurtulmak en iyisi
Ticaretle uğraşıyorum açıkcası hem bagaj geniş hem binek olarak 1 haftadır ilandaki araçla ilgileniyorum (link)
@MEHMET78
Öyle olabilir ama ötvsi düşük olmasına rağmen doblonun sıfırıda bu para ve zaten bu aracıda kullandıktan sonra yine yüksek fiyata satarsın yani zarar olmaz sigortaya veya muayeneye verdiğimiz paralar gibi uçup gitmez
Yani hem ikinci sınıf muamelesinden kurtulmak hemde daha konforlu araca binmeye değer bagajdan dolayı dobloyu aratmayacağı kesin
Bende @ali0635 arkadaşıma katılıyorum eğer çok fazla yük taşımıyorsanız aile arabası olarak düşünüyorsanız binek tercih edebilirsiniz tamam doblo hafif ticaride mükemmel ama kanunen cok sıkıntıları var gecen yıl bende binek otoya geçtim tabi secenekler çok ilandaki araçta olabilir ama daha uygun bagaj hacmi geniş araclarda var örnegin ben c4 picasso kullanıyorum yarı otomatik dizel 7 kişilik 2008 model fiyatı km göre temizligine göre 37000 ile 48000 arasında degişiyor. Bu arada 1 saat önce sigortam net den hem kasko hemde tirafik sigortamı yaptırdım ikisi 1700 tl 9 taksitle ödemesi cıktı firmalardan fiyat aldıktan sonra aramanızı tavsiye ederim müşteri hizmetleriyle pazarlık yapın uygun fiyat alırsınız
1030 tl 38 yaş ordu ünye ilk kamyonet. otomobildeki 7.basamak indirim sıfırlandı. ha kazan varsa bindiriyorlar otomobilde de olsa o ayrı.
Adamlar programı öyle bir yazmışlarki her türlü öpüyorlar.
Bizi bu duruma düşürenler utansın ne deyim