Bir dostuma 2008 doblo combi active aldık . Trafik sigortası için sigorta şirketlerinden aldığım fiyat 2100 ile 1620 tl arası böyle saçma salak bir fiyat olurmu yazık bu millete sözde fiyatlar düşüyordu.
@kardelenkurt
Çok kardeşim ya benim ilk kamyonet olmasına rağmen 979 tlydi ama şehir farkındanda olabilir valla soyguna mağruz kalıyoruz çaktırmadan ama el mahküm olduğunu biliyolar veriyolar ayarı şerefsizler
Beyler
ben sigortacı olmama rağmen geçen sene aldığım bayi hediye etti baktım 425 tl
9.ayda yenilemesi geldi 1800tl tabi şaşırdım ama 600 tl gibi bir rakama yaptırmıştım.
şimdi 9.ayda yenileme gelince görücez rakamları
fakat 34 plakalar için pek iç açıcı gözükmüyor.
hali hazırda gruptan olan arkadaşlar için uygun fiyat bulmaya çalışıyorum ama malesef geçen senenin 2 katı kadar pahalılıkta haberiniz olsun.
Bu arada arkadaşlar rakamlar düşecek şöyle böyle olcak dendi ya inanmayın.
düştüğü falan yok.
1 gün bile gününü geçir tarife fiyatı otomatik olarak her yerde artıyor.
@dblnymn
Doğa sigorta Tekirdağ Çorlu 59 plakalı aracım var yaşımda 37 1997 yılında da c sınıfı ehliyet aldım hiç kazam yok..
Sanırım beni çok sevdiler 😀
@bigerror
Abi selamlar biz İstanbul da ancak araç kullanmazsak bu başarıya ulaşırız ☺️ Geçen hafta kırmızı ışıkta durdum diye arkadan Vurdu birde hızlansan geçersin diye düşündüm dedi vatandaş ☺️
Benim plakam 78 bende İstanbul'da kullanıyorum sigortacı arkadasın söylemesi şudur ruhsat sahıbının ikametgah adresi büyük şehir ise plakanın ne olduğu önem taşımıyor