Branda ve oto kılıfı

önder abi branda tam oturdumu birde brandanın içi nasıl kuzu postu gibi mi

branda tam oturmadı gibib ama az aşağılarda açıklık kaldı park sensörünün orada falan fazla sorun teşkil etmiyor evet içi kuzu postu gibi ama çok kalın değil post tarafı şuan telefonla internete giriyorum imkanım yok ,fotolarını eklerim yakın zamanda

bazıları boyayı çiziyor o üzden sordum

Arkadaşlar sizle yazıştıktan sonra Koray Beyi arayıp siparişimi verdim bugün de teslim aldım kılıfı taktırdım cuk oturdu gerçekten mükemmel oldu Koray Beyin ilgi ve yardımalarına çok teşekkür ederim .Merak eden arkadaşlar için bilgi oto kılıfı 100TL - Branda 100TL-Kauçuk paspaslar 75 TL - Kargo 25TL -kılıf taktırma 20TL toplam 320 TL ye mal oldu ama hepsi çok güzel Ayrıca hediye olarak gönderilen Mustafa Kemal ATATÜRK imza sticerı da ilaç oldu burda arayıp bulamamıştım .Onun için ayrı teşekkür ederim.
hayırlı olsun....

Branda alacağım fakat boyaya zarar vermeyen 1 yıl geçmeden dağılmayan bir şey arıyorum.Kullanıpta memnun olan varsa tavsiye bekliyorum.

Arkadaşlar sizle yazıştıktan sonra Koray Beyi arayıp siparişimi verdim bugün de teslim aldım kılıfı taktırdım cuk oturdu gerçekten mükemmel oldu Koray Beyin ilgi ve yardımalarına çok teşekkür ederim .Merak eden arkadaşlar için bilgi oto kılıfı 100TL - Branda 100TL-Kauçuk paspaslar 75 TL - Kargo 25TL -kılıf taktırma 20TL toplam 320 TL ye mal oldu ama hepsi çok güzel Ayrıca hediye olarak gönderilen Mustafa Kemal ATATÜRK imza sticerı da ilaç oldu burda arayıp bulamamıştım .Onun için ayrı teşekkür ederim.

Kılıfların resmi varmı acaba?

Aynı şekilde brandayı içten ve dıştan yakın şekilde resmini çekip ekleyebilir misiniz?

Koray kim olupyordu arkadaslar bende branda sölüyim

Bende iyi bir branda ariyorum 14 model Combi icin. Iletisimi kimle kuracagiz.

Back